Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam?
2010. aug. 21. 14:16
42/60 anonim 

válasza:

Fiatal vagy és szép, normáli választ nem fogsz kapni ugysem.
Örülj, hogy egészséges vagy. Gondolj csak bele mások nem élhetnek teljes életet, mert valami születési rendeleneségük van ők biztos nem skálázák magukat sehol.
43/60 anonim 

válasza:

szerintem szép lány vagy, csak többet kéne mosolyognod. így nem is tudom..olyan komor hatást keltesz. épp ezért én nem közelednék hozzád.. pontozni nem pontozok, mert hülyeség.
44/60 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hol laksz?
45/60 A kérdező kommentje:
Zala megye
2010. aug. 21. 20:05
47/60 anonim 

válasza:

Utolsókép a legjobb szerintem. Szép a szemed (pontolyan mint az enyém xD)
9 :)
48/60 anonim 

válasza:

bucifej, erőszakos áll (oldalról mképp). a szemed valóban elmegy, de a többit hanyagoljuk.
19L (bi)
49/60 anonim 

válasza:

19L azért téged is megnéznélek képen, ha már ilyen nagyképűen leszólsz mást:D
50/60 anonim 

válasza:

Csak leírt a véleményét, nem tudom miért fáj ez neked... És amúgy igaza is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!