Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem dobja fel a találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem dobja fel a találkozást, ha már szerelmet is vallott?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőmnek szeretnék tanácsot adni, ezért kérem a segítségeteket. A hölgy párkapcsolatban él 5 éve, 1 éve össze is házasodtak a párjával. Aztán 4 hónapja megismert egy másik férfit, aki instán írt rá egy közös ügy kapcsán. Barátnőm úgy érzi, már akkor érezte, mekkora az összhang köztük. Mint később kiderült, a pasi is így érzi, mivel azóta csetelgetnek és az utóbbi napokban bevallotta a férfi, hogy érzéseket táplál iránta. De ennél bonyolultabb a szitu, mivel a férfinak is van párkapcsolata 3 éve. Eleinte próbáltam lebeszélni barátnőmet, merthogy mindketten kapcsolatban vannak, de egyre inkább úgy látom, hogy ezzel a pasival tényleg nagyon egy húron pendülnek és tényleg mindketten érzik ezt a különleges szikrát egymás iránt. Nagyon sokat csetelgettek, megismerték egymást, egyszer videócseteltek kicsit, de személyesen nem találkoztak. Na most, mivel ennyire passzolnak, talán rosszul választott elsőre, mivel a férjével tényleg nem nagyon illenek össze... azt mondta, eddig nem gondolta, hogy létezik olyan férfi, akivel annyira hasonlít a gondolkodásuk, mint az új ismerőssel. Aztán az is lehet, hogy ha találkoznának, kiderülne, hogy nem így van, bár tényleg sokat cseteltek, de az nyilván nem ugyanaz, mint személyesen. Szóval én azt tanácsoltam, találkozzanak és akkor többet fognak tudni. De a férfi nem hozta fel a találkozás gondolatát, barátnőm utalt már rá, de úgy érezte, nem vevő rá a pasi, mert nem csapott le a lehetőségre. Ugyanakkor a pasi vallott neki lényegében szerelmet, és úgy gondolom, ha 4 hónapon keresztül ennyit beszélget vele, tényleg valósak lehetnek az érzelmei. Viszont nem értem, akkor miért nem akar találkozni barátnőmmel. Ennek így sok értelme nincs. Valamit lassan lépni kéne. Mit gondoltok, miért nem akar találkozni a pasi? Vagy mit kéne lépnie barátnőmnek ebben az esetben?

Az álszentséget hagyjuk, tudom, itt senki soha nem csalt meg senkit stb-stb., ez tényleg nem szép dolog, de ez így alakult náluk most.

2021. ápr. 9. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Találkozás nélkül nem tudom mennyi értelme van ennek.

Alapból felrúgni egy kapcsolatot, sőt egyből kettőt egy olyan dologért, ami lehet csak írásban működik.

Valami hiányzik a barátnődnek a mostani kapcsolatából, nem lenne érdemesebb azt megpróbálni rendbe hozni?

Nagyon könnyen kiderülhet, hogy akármekkora összhang is van, rosszul döntött, lehet élőben teljesen más az egész. Meg persze az is kiderülhet, hogy jól járna. Amíg nem is találkoztak csak találgatás az egész. Ha különösebb indok nincs elsőnek megpróbálnám rendbe tenni azzal az emberrel, akivel leélt 5 évet és látta már legalább, ismerik egymást. Ilyen fellángolás mindig jönni fog, ha nem sikerül rendbe hozni a kapcsolatát utána is. Nem veszít vele semmit. Pár hónap és elfelejti. A jelenlegi párját viszont valóban elveszítheti, ha rosszul dönt. Azt már nem biztos, hogy vissza lehet majd csinálni. Azt csak az élet tudná megmondani később, melyik elszalasztott dolgot sajnálná jobban a kettő közül. A be nem teljesültet, vagy a jelenlegit.

2021. ápr. 9. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem örök hűséget fogadtak az oltárnál? Meg hogy kitartanak jóban-rosszban? Lehet bizonyítani.
2021. ápr. 9. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lépjen ő, hívja el a pasit. A férjétől valljon el, szerencsétlen ember jobbat érdemelne. Hogy lehet szikra, vonzalom, érzések olyannal akit nem is ismersz ? Felnőtt emberekről nem gondolnám, hogy ilyen ovis szintén vannak. Egy ismeretlen vad idegenben belezúg akiről semmit sem tud. Csak feltételez valamit. Jesszus.
2021. ápr. 9. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdekből is megjátszhatja valaki, akár évekig is, mennyire jó fej. Ettől még nem biztos, hogy komolyat szeretne. A barátnőd inkább csak végtelenül naiv, mint felnőtt nő. Álomvilágban él...
2021. ápr. 9. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a pasi ilyen plátói szerelmes típus.

Nem minden szerelemnek kell beteljesülnie...

2021. ápr. 9. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!