Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány aztmondja h még nemgondolkozott rajta h bejövök-e neki az mit jelent?
hát de mégis eztmondta...:S
nekem az jön le belőle h nem jövök beneki.Delehet túl pesszimista vagyok.
ha most külsőre gondolsz, akkor valószínű nem jössz be neki, és megse fordult a fejébe ezen gondolkozni. mert ha is tetszik nekem valaki külsőre, akkor már bejön, de a belső is lényleges. (nekem mondjuk a belső fontosabb)
ha belsőleg, akkor lehet kell még ismerkedési idő.
háát szerintem,(mint lány ugy gondolom)
ha azt mondja h ezen még nem gondolkozott(és nem azt h majd gondolkodik rajta) sztem haverként gondol rád.
vagy lehet h nem teccel neki.
figyi én nem akarlak elkeseríteni meg semmi..csak nekem ez a véleményem..:/
Nem tudom, de nekem mindig ment elsőre eldönteni, hogy valaki bejön-e vagy sem. Ez nem igényel különösebb mérlegelést.
Az jogos lenne, ha elsőre nem tudja eldönteni, hogy mit is érez irántad, az teljesen jogos, de az, hogy nem tudja, hogy bejössz-e neki... én inkább hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!