Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megadnátok úgy a facebook elérhetőségeteket társkeresőn, hogy alig beszéltetek?
Először a messenger is tökéletes, ha csak annyi a cél, hogy gyorsabb legyen a kommunikáció.
Idegenek csak az aktuális borítóképemet tudják megnézni.
Nem társkeresőzök, de pl. itt is beszélgettem már pár emberrel. Nekem a messenger elég kényelmes, mert az mindig fut és nem kell extraként semmit sem megnyitni hozzá, minden egy helyen tud lenni. Ha valaki megfogott, akkor ha úgy volt, elküldtem neki a profilom, hogy írhat ott is rám, DE első körben senki sem igazoltam vissza ismerősnek.
Aki nem az ismerősöm, az nem sok dolgot láthat rólam.
Ezer és ezer ismeretlennek adtad meg az adataid. Microsoft, Google, Facebook... sok ezer vagy sok tízezer, tán sok százezer ember tud rólad mindent kedves kérdező.
De nem, nem adnák semmi adatot senkinek, ha eldönthetném. :) Főleg nem rövid vagy röpke beszélgetés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!