Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy nem szeretnék ott aludni nála?
Egy régebbi ismerősöm kb. 2 hónapja vette fel velem a kapcsolatot messengeren, írt nekem, és megbeszéltük pár hét online beszélgetés után, hogy találkozunk, nem is randinak indult kezdetben (tudta, hogy még nem vagyok túl az exemen). Kiderült, hogy pár percre lakik gyalog, bár ez sejthető volt, hogy már korábban is nagyon ritkán tömegközlekedésen is összefutottunk a környéken.
Az első taliról hazajöttem késő este, ugyanakkor mivel kijárási tilalom volt, ezért megbeszéltük, hogy talán ez nem a legszerencsésebb megoldás, nehogy megbüntessenek, ezért a következő 2 alkalommal ott aludtam nála. Főleg a harmadik randin kezdett közeledni, sokszor átölelt meg puszilgatott, de szex nem volt. Ez kellemetlen volt, mert nekem túl koraiak voltak ezek a dolgok, valahogy nem éreztem, hogy részemről is jönne, ezt meg is beszéltük utána. Mondtam neki, hogy jól érzem magam vele, de egyelőre még nem jönnek nekem ezek a dolgok (nem a szexre gondolok, hanem más testi érintésre, pl állandó ölelkezés stb.). Meg nem tudom, valahogy ezt is korainak érzem, hogy ott alszom nála, mármint habár volt egy komolyabb kapcsolatom, de nála is 2 hónap randizgatás után aludtam ott, de nekem ez valahogy... túl gyors, és picit feszélyezve is érzem magam emiatt, ha nála vagyok.
Most viszont kitolták a tilalmat 10-ig, így gonolkodtam rajta, hogy inkább hazajönnék, de nem szeretném megbántani... mert már 2x is ott aludtam nála.
Nem tudom egyébként, hogy később mennyire fog alakulni a részemről, szimpi srác (meg ismerem is őt régebb óta), de egyelőre az a plusz még nincs... olyan kellemetlenül érzem most magam emiatt.

Fickó: "Már kétszer itt aludt, oké, kicsit húzódozik, remélem, legközelebb lesz egy kis petting legalább!" Lány: "Bocs, gyors ez nekem, nem szeretnék egyelőre megint nálad aludni."
:D

11!
Igen, talán ez a jelenet játszódik le. És akkor mi van?

a csávó kb semmit nem érthet:
itt egy csaj, aki egyből az ágyamba jött, de olyan hűvös, mint a béka segge, de azért megint itt aludt, most meg aztán már itt se akar...
Tipikus esete annak, amikor valaki azt se tudja hogy kit vagy mit akar.

Mit hotegeted?
Szerencsétlen ha nem is a szexre megy, de úgy véli, lehet nálad esélye, holott nem.
Hagyd békén, mondd meg neki kerek-perec hogy bocs, nem akarok veled többet találkozni, de ne hlyítsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!