Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok 7 év korkülönbség?

nem sok a 7 év ebben a korban... csak akkor sok szerintem ennyi ha te 16 alatt lennél és úgy lenne 7 év...amúgy nem számít szerintem a kor, de vannak határok...szerintem.
Működhet a dolog ha a srác nem akar túl komoly kapcsolatot, mert valljuk be, te 18 évesen nem tudnál hozzátenni ahhoz, hogy összeköltözés stb...de ez emberfüggő.

15 voltam mikor első barátommal összejöttem, ő 23.
Mikor előszőr találkoztunk ő idősebbnek nézett mivel fesztiváloztunk és azt hitte tesómra hogy barátnőm és hogy csak így ketten... :)Én meg nem néztem annyinak. De igazból 2 nap non-stop beszélgetés után mikor megérdeztem hogy mennyi idős és fordítva leesett az álla mindkettőknek, de ekkor már egyikünket se érdekelte.
2 évig voltunk együtt.
Most 19 vagyok barátom pedig 32, és jól megvagyunk, szeretem és viszont.
Szóval ne hallgass másra, csak a szívedre (és néha az eszedre!) NE törődj senkivel csak a saját érzéseiddel.
Annak ellenére, hogy erre a kapcsolatomra is baljóslatok érkeztek.
Most voltunk 2 év és 2 hónaposak augusztusban, és
párom megkérte a kezem (de egyenlőre csak jegyesek leszünk... befejezem a sulit és majd utána, esküvő).

semmi baj nincs a 7 évvel...főleg ha szeretitek egymást...
sőőt barátnőm 14 éves, és a barátja 28 !!! kicsit durván hangzik, amugy nem az..szeretik egymsát, szerelembe mindent szabad:)jobb mintha b*zik vagy leszbik lennének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!