Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig gondol rám, de rám sem ejt 10 napig?
Ez milyen ellentmondásos, kamu duma már egy faszitól? Csak engem csesz fel vele? Mi a célja, de komolyan?
Ilyen szöveget lenyomott, hogy sokat gondolok rád.
De rám sem hederített 10 napig.
Nagyon szívesen írnék valami keresetlen szöveget... Hogy anyukáddal szórakozzál.
Én erre úgy szoktam reagálni, hogy nem válaszolok 20 napig😄
Vagy soha. Az ilyenért nem kár..
Igen,ismeros ez.Nem kerheted szamon,mert kimagyazrazza.
2 dolgot tehetsz. Vagy nem reagalsz neki örökre,vagy megduplazod az időt es ugyanazt eljatszod.
Ha odaig volna erted akkor lesne minden gondoltaod!
Ne vedd komolyan,de kezdj el keresni mást!
Igen, ahogy irta itt valaki, teljesen felesleges a fejere olvasni barmit is. Ugyis megmagyarazza (sajat maganak biztosan), hogy te vagy a hulye, amiert szamonkered es kulonben is ez-meg-ez tortent, amiatt nem irt, es ezt persze neked csak ugy szimplan turnod kellett volna, hogy nem irt.
Tipikus gerinctelen, fereg viselkedes az ilyen.
Az archetipusa ennek a viselkedesnek a tarskeresos ghostingolas: amikor 5-7 nap nulla reakcio utan irsz neki, hogy azert par mondatot megerdemeltem volna, amiben jelzed, hogy mar nem akarsz ismerkedni, akkor PERCEKEN BELUL jon egy valasz, hogy hat o pont most akart irni, mert eddig <ide kell kepzelni a kamuindokot> tortent. De most, hogy ilyen bunko levelet irtam (nem igaz, sosem szemelyeskedtem, de kifejeztem nemtetszesemet), mar nem is akar ismerkedni velem, es lezartnak tekinti a dolgot.
Szoval sajnos nem erdemes irni az ilyennek, mert ugysem fogja bevallani, hogy o volt a fereg, mert olyan a vilagon nincs, hogy o valamit rosszul csinalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!