Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljak szerelmet egy lánynak aki az osztálytársam?
azzal nem értek egyet, hogy az osztályon belüli kapcsolatok nem működhetnek, azzal inkább, hogy csak az igazi kapcsolatok működnek! én 10.es vagyok szintén, és a barátommal, aki az osztálytársam is egyben, már 2 és fél éve vagyunk együtt! ez mondjuk nagyon ritka, sokan meglepődnek, hogy nem untuk-e meg egymást:) szóval mi igazán illünk egymáshoz, és szeretjük is egymást, teljesen megbízunk egymásban mert őszintén megbeszélünk mindet (persze nem mindig ment ez ilyen flottul:)...). a mi évfolyamunkon több pár is volt már, de sokan baráttokká váltak, stb.
szóval szerintem osztálya válogatja, hogy mit "tűr meg", mit nem. ha nálatok nem olyan a közösség akkor érdemes fontolóra venni, hogy megéri e... persze legfőképpen azt kell mérlegelned, hogy van e realitása a kapcsolatotoknak...
vissza a kérdésedhez: hát semmiképpen ne a többiek előtt kérdezd meg, várj egy megfelelő alkalomra, amikor megtudjátok kettesben beszélni... és ha úgy döntötök, hogy megpróbáljátok, abban semmi ciki nincs az osztály előtt, max irigyek lesznek:) ha egymásnak valók vagytok így is menni fog szerintem:) hajrá!
hihi, egyszerre írtuk ugyanazt, valamit jelent:)
az előző hozzászóló:)
Figyelj:
Szerintem semmiképpen ne a suliban, főleg ne mások előtt mondd meg neki.
Szerintem csináld azt hogy:
Hívd el őt (mint barátot) moziba vagy korizni, vagy egyéb olyan helyre ahol jól éreznétek magatokat, s legyélvele minnél kedvesebb hogy belophasd magadat a szívébe. :)
Ezt csináld meg 2x-3x, s azután a legközelebbi randin amikor érzed hogy a legmegfelelőbb az alkalom, akkor szedd össze minden erődet és mond meg neki öszintén mit érzel iránta.
Sok sikert! ;)
Figyelj!
Az a lényeg, hogy négy szemközt mond meg neki!
Ja, az osztályba lévő kapcsolatok nem maradnak meg.
Ki írt ilyen marhaságot?
Egyik osztály társam na az anyja és az apja már óvodás koroktul együtt vannak. Na és.
A másik van egy olyan haverom akinek a szülei az ált.-ban utálták egy mást és még is össze jöttek és nem unták meg egymást.
úgyhogy Sok skierelt!:)
a fenti va'laszokban nagyon jo tippek vannak , hogyan is merd elmondani neki h mit érzel ira'nta ugyh szerintem nincs amiert ujra leirnom ezekeet.
De az ok amiert commentálok, az az hogy en 12es vagyok es már tobb mint 1 éve szerelmes vagyok az egyik osztálytarsamba. De rengeteg az ok amiert nem vagyunk egyutt, bár ha jobban belegondolok akkor részben az én gyávaságom miatt nem vagyunk egyutt, és épp ezert nem szabad neked eltitkolni a csaj elott h mit is erzel irántam, mert a szerelmet egyáltalán nem konnyu elfelejteni, főleg ha az még az osztálytársad is akivel minden nap egyterembe rostokolltok (ezt csak toom, mert probáltam, de nem sikerult) ugyh attol ne félj h netán nemet fog mondani , mert akkor gondolj arra hogy ha igent mondott volna is akkor kis ido mulva nem mukodott volna az egész és szakitototok amibol aztán vagy barátság alakul ki vagy pedig utállat, és jobb igy h osztálytársak maradtok, és nem pedig...
De ha igent mond akkor meg nöjenek szarnyaid a boldogságtol :P
ha meg cikinek tartod az érzéseid kimutatását a többi fiu elott, akkor tojd le oket magasrol, foként ha szivatni akarnak vele, mert akkor biztos ok meg nem ereztek szerelmet, vagy ha igen akkor pedig nyuszik voltak a kimutatására(mert bizony ehez nagy batorsag kell) , és irigyek rád valamilyen szintem, amit szintén csak igy tudnak kifelyezni, mert egy faragatlan tuskok:P
Sok sikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!