Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság összejöhet úgy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság összejöhet úgy egy párkapcsolat,hogy a pasi ráír a csajra Facebookon?

Figyelt kérdés

Összejöhet úgy egy kapcsolat hogy a pasi ráír a csajra Facebookon társkeresési szándékkal?

Lányok! Ha egy pasi rátok írna Facebookon normálisan és külsejével sem lenne semmi gond,akkor összejönnétek vele?

2021. márc. 28. 20:57
1 2
 11/19 anonim válasza:
Így jöttem össze az exemmel. Úgyhogy igen.
2021. márc. 31. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Nem gyakori, de megesik
2021. márc. 31. 14:24
 13/19 anonim ***** válasza:

a 8-as akkorát lódít, mint egy ház, ugyanis ha másnak adod elő magad, mint aki vagy, akkor egy szerepet játszol, önmagad semmiképpen nem lehetsz, és előbb-utóbb a csaj rájön, hogy nem stimmel valami a történeteddel, aztán pofára esel, sőt a normálisabb rá is jön még találkozó előtt, aztán van olyan intelligens, hogy nem fogja a szemedbe mondani, hanem szimplán azt válaszolja, hogy nem egymást keresitek

És mondok egy plusz érvet:

Mi van akkor, ha másnak adod elő magad, amiből a csaj nem kér, miközben ha magadat adtad volna, akkor sikered lett volna nála? Cumi.

2021. márc. 31. 15:30
 14/19 anonim ***** válasza:
13-as. Az a baj, hogy zömében az nyer rövid távra, aki másnak adja ki magát. Pl 38 éves haverom sima postán melózik, gyorstalpaló informatikusit végzett el 3 hónap alatt. PEsti átlag 310 nettót keres. De magát senior informatikusnak állítja be egy nagy nemzetközi cégnél (és tud angolul, mert 4 évet kint élt), nettó 800 ezerrel. Ezzel nagyjából még mielőtt kiderülne, hogy nem az, csak egy kis mezei infós átlag pénzért, már meg is volt neki a csaj, felvitte magához (olyan lakást bérel, amely a fizetése nagyrészét felemészti, enni is alig jut neki). De arra jó, hogy 2 havonta más és más csinos, tanult nőt döngessen meg, utána dobja őket, nehogy kiderüljön az igazság. Szóval ha valaki nem hosszútávra tervez a nővel, hanem rövidre, akkor ez a jó stratégia.
2021. márc. 31. 18:32
 15/19 anonim ***** válasza:

"(olyan lakást bérel, amely a fizetése nagyrészét felemészti, enni is alig jut neki). "

Hát nem biztos, hogy élete befektetése akkor ez így. Pénzügyi-, és befektetési alapismeretekből mindenesetre megbukott a haverod, így 40 fele. :D

2021. márc. 31. 18:41
 16/19 anonim ***** válasza:
14-esnek igaza van . Én is így szedem fel a csinosabbnál csinosabb nőket és csak a futó kalandig . én sem hosszú távú kapcsolatot keresek. :DD Ha már megvolt a nő ,kit érdekel ha rájön a turpisságra :D
2021. márc. 31. 20:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Rám úgy szoktak írni, hogy látott valahol (ami tudom,hogy nem igaz).
2021. márc. 31. 23:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Tehát lényegében ugyanott vagytok, mintha prostituálthoz járnátok.

Béreltek egy drága lakást, majd kaptok hozzá pár csajt 1 menetre.

Ha a színjáték nélkül bérelnétek egy olcsóbb lakást, akkor több pénz marad, és azt elkurvázhatjátok.

A fentieket azért írtam, mert ez kb. az a kategória, amikor valaki remekül vetít, de hosszútávra alkalmatlan, ezt én nem tudom preferálni, mert nem akarok hazugságban élni.

2021. ápr. 1. 08:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem eszem ágában sincs hogy drága lakást béreljek. Úgy alakítom a dolgot h a nő lakására menjünk. Ha meg férjezett akkor panzióba viszem. :))
2021. ápr. 1. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!