Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság összejöhet úgy egy párkapcsolat,hogy a pasi ráír a csajra Facebookon?
Összejöhet úgy egy kapcsolat hogy a pasi ráír a csajra Facebookon társkeresési szándékkal?
Lányok! Ha egy pasi rátok írna Facebookon normálisan és külsejével sem lenne semmi gond,akkor összejönnétek vele?
a 8-as akkorát lódít, mint egy ház, ugyanis ha másnak adod elő magad, mint aki vagy, akkor egy szerepet játszol, önmagad semmiképpen nem lehetsz, és előbb-utóbb a csaj rájön, hogy nem stimmel valami a történeteddel, aztán pofára esel, sőt a normálisabb rá is jön még találkozó előtt, aztán van olyan intelligens, hogy nem fogja a szemedbe mondani, hanem szimplán azt válaszolja, hogy nem egymást keresitek
És mondok egy plusz érvet:
Mi van akkor, ha másnak adod elő magad, amiből a csaj nem kér, miközben ha magadat adtad volna, akkor sikered lett volna nála? Cumi.
"(olyan lakást bérel, amely a fizetése nagyrészét felemészti, enni is alig jut neki). "
Hát nem biztos, hogy élete befektetése akkor ez így. Pénzügyi-, és befektetési alapismeretekből mindenesetre megbukott a haverod, így 40 fele. :D
Tehát lényegében ugyanott vagytok, mintha prostituálthoz járnátok.
Béreltek egy drága lakást, majd kaptok hozzá pár csajt 1 menetre.
Ha a színjáték nélkül bérelnétek egy olcsóbb lakást, akkor több pénz marad, és azt elkurvázhatjátok.
A fentieket azért írtam, mert ez kb. az a kategória, amikor valaki remekül vetít, de hosszútávra alkalmatlan, ezt én nem tudom preferálni, mert nem akarok hazugságban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!