Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis h ezt csinalja?
Figyelt kérdés
Eddig mar 4x randiztam egy sraccal, mindig a talik utan eltunik 2 napra es csak utana keres es a kovetkezo talalkozasig folyamatosan beszelunk. Miert csinalja ezt?2021. márc. 25. 17:42
2/11 anonim 

válasza:

Lehet olvasott valahol egy "bölcs" tippet, hogy várni kell a randi után, nem szabad rögtön írni és akkor majd érdekesebb lesz vagy mit tudom én.
Kérdezd meg tőle miért csinálja vagy csak írj a randi után te és ha válaszol (és nem 2 nap múlva), akkor nincs gond.
3/11 A kérdező kommentje:
Hat igazbol nem kerdeztem meg ra, bar multkor azt mondta h nem szeretne beszelni az erzeseirol es h mikor rakerdeztem h mi lesz velunk a kesobbiekben, csak annyit mondott h “nem tudom ezt igy elore megmondani”
2021. márc. 25. 17:47
4/11 anonim 

válasza:

"Hat igazbol nem kerdeztem meg ra"
de már volt 4 randitok, plusz inkább irod ki ide. hát te sem a legfényesebb alma vagy a kosárban
5/11 anonim 

válasza:

Mit takar a randizás? Csak sétálgattok, esetleg van több is? Mert ha van más is, akkor valszeg neki jó az, ami van.
Ez a kétnapos eltűnés pedig elég érdekes. Mindenképp rákérdeznék.
6/11 anonim 

válasza:

Talán arra vár, hogy végre TE keressed egyszer...
Hidd el, nagyon rossz érzés, ha mindig csak reaktív üzemmódban van a csaj.
7/11 A kérdező kommentje:
Hat csokolozunk meg olelkezunk, amiket mindig o kezdemenyez...en mindig masnap kuldok neki snapet es nem reagal ra majd eltelik ez az ido es utana egesz nap kuldozget mindenfelet. Mi am mar 1,5 eve ismerjuk egymast es december ota vagyunk baratok, azota minden nap beszelunk, viszont amiota talalkozgatunk kicsit megvaltozott.
2021. márc. 25. 18:59
8/11 anonim 

válasza:

Szerintem nem normális, akit kedvelek a randi után is beszélek. Miért nem kérdezed meg, ha érdekel, miről beszélgettek?
10/11 A kérdező kommentje:
Igazabol minderol is szoktunk beszelni, volt mar ilyen bizalmas beszelgetes is, van amikor csak a talalkozast targyaljuk, de azt elegge hosszasan..szerintem erez valamit irantam, csak fel elmondani es ezert ilyen..
2021. márc. 25. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!