Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talákozás után nem keresett meg, de kedveli a képeim, jelente bármit is vagy hagyjam?
Ő külföldi, nekem szokott külföldön dolgom lenni.
Közel dolgozunk egymáshoz, és mivel a vendéglátó helységek zárva voltak azt mondta, ha a környékén vagyok jelezze neki, mennyek be hozzá egy kávéra.
Interneten ismerkedtünk meg (bár nem -beszéltünk sokat)
Amikor eljött az idő és a környékén jártam jeleztem, hogy jó akkor bemegyek hozzád, de akkor ő gyászolt mert elvesztette egy közeli hozzátartozóját.
Kb negyed órát beszélgettünk, nekem tetszett ő, de kaptam egy fontos hívást el kellet mennyek .
Ezt követően egy óra múlva írtam neki, hogy őrültem hogy láthattam és helyes. Az én részemről ez egy lépes volt, és eldöntöttem nem fogok tovább nyomulni.
Vártam két hetet nem írt egy árva szót sem.
3 hónapon keresztül kedveli a képeim, jó tojok rá nem számít, mert csak jatszmazik úgy gondolom ....
A napokban pedig egyre többet gondolok erre srácra, hogy lehet írnom kéne neki vagy nem tudom, ne alázzam magam -porrá. Nem tudok mit tegyek.
Instagramon vagyunk csak ismerősünk, arra gondoltam , ha igyis úgyis kedveli a képem , akkor beteszem a közeli ismerősök listára, hogy lássa a történeteket, mert az kijelzi neki is, hogy közeli ismerős, és ha ezek után sem ír, akkor pedig elfelejtem.
Én az én részemről, bementem hozzá egy kávéra. Ezek után megerősítettem, hogy tetszik nekem, ő is nekem, hogy szép lány vagyok mégis olyan mintha az egész félbe lenne hagyva.
Én nem vagyok az fajta, hogy erőltetem a dolgokat, én nyomulni sem akartam.. akarok.
De akkor is tetszik, és szimpatikus mindezek ellenére.
tök érdekes mennyit tudtok ti nők kattogni a semmin, az még érdekesebb h ahelyett h utánajárnátok mivan, nem, inkább találgattok, nem alszotok éjjelente mert agyalni keeeellllll mit gondolhat, mire utalhat, miért nem foglalkozik veletek, mi lehet a gond..huh elképesztő tényleg.
kérdezem, miért nem írsz rá és kérdezed meg h akk most mivan, mit akar? vagy fognád és tennél egy pontot a végére h te semmit nem akarsz, és levan tudva. mondjuk utána is mennifog a kattogás szoval teljesen mind1, de legalább lesz egy pont a sztori végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!