Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezek a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek a lányok szépek? Mindkét lány tanított. Miért nincsenek manapság az igazán dögös tanárnénik?

Figyelt kérdés

Kicsit hiányolom az igazán dögös tanárnéniket, de sok osztálytársamnak bejönnek. Szerintem csúnyák, szerintetek?

Am ők még kistanárok.

2021. márc. 15. 22:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Ha érdekel, írj privit.
2021. márc. 15. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
36%

Középsuliban az ofőm egy gyönyörű fiatal nő volt, ráadásul intelligens is ami már-már tökély szintre emelte őt a szememben. A töritanárnő szintén, ráadásul ő egy morbid valaki volt ami szintén 10/10 tulajdonság :)

De általánosban undorító tanáraim voltak, rondák (olyan értelemben, hogy prűdek voltak és mint a múmia bosszúi)

Részegen is milyen szépen tudok írni, nem? Pedig alig látom amit írok, mert szédülök ^^ De ma csak ünnepnap van, nem? Egyszer egy évben belefér. Miért írom én ezt le? Semmi értelme. Eh!

2021. márc. 15. 23:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Erre kivancsi vagyok.
2021. márc. 16. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!