Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem a futár srácnak, hogy nagyon bejön és nem lenne ellenemre, ha lenne köztünk valami?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 17:43
11/33 anonim válasza:
Pont azért ne utalgass, mert felnőtt nő vagy. Nem biztos hogy megérti, vagy esetleg félreérti. Tudod, a pasik egyszerűek, mint egy faék 🤷♂️ F
12/33 anonim válasza:
28 éves...na ezért van annyi magányos nő. Buták szólni a kannak, hogy akarnak valamit tőle.
13/33 A kérdező kommentje:
Nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, nem tudom biztosan, hogy szingli-e. 9,5 éves kapcsolatomnak lett 2 hónapja vége, elszoktam az ismerkedéstől, ezért tettem fel a kérdést.
2021. márc. 13. 18:05
14/33 anonim válasza:
Ha kapcsolatban van, akkor gondolom hogy úgyis visszautasít 🤷♂️ tegyél egy próbát.
15/33 anonim válasza:
És ha te kacsingatsz rá, meg kelleted magad, azzal nem hozod kellemetlen helyzetbe mindkettőtöket, ha esetleg van valakije? Az én szememben sokkal normálisabbnak tűnne az a nő, aki őszintén elmondaná, hogy mi a helyzet, mint az, aki csak illegetné magát.
17/33 anonim válasza:
Ha egyedul elsz akkor hivd be egy kavera. Ha van gyerek kicsit nevces.
18/33 anonim válasza:
Most komolyan hogy mondhatjatok azt neki hogy hívja be a futárt egy kávéra? A futárt aki épp dolgozik. Itt mindenkinek lazsalos munkahelye van ahol az ilyenek belefernek? Kérdező ettől függetlenül persze elhivhatod randira de ne azt mond neki hogy most.
19/33 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, mikor jár le a műszakja és mit csinál utána. Ezt szerintem érteni fogja. Munka közben én sem hívnám be, nem életszerű.
20/33 anonim válasza:
Borravalónak add oda a számod/elérhetőséged, ha akar valamit ebből majd leesik neki hogy próbálkozhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!