Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van valakije?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van valakije?

Figyelt kérdés
Össze ismertettek minket ismerősök Facebookon kb egy hónapja. Azt mondták, hogy nincs senkije. Eddig viszont nem sokat beszélgettünk, 5-ször ezen idő alatt. Általában Ő ír rám, de alapvetően az van, hogy beszélgetünk, majd köszönés nélkül kilép és kb 7-8 napig nem hallok felőle. Múltkor rákérdeztem és azt mondta, nagyon sokat dolgozik és szereti produktívan tölteni az időt, de általában túlzásba esik a munkával kapcsolatban. Hát nem tudom, de nekem ez baromira sántít és gyanús. Vélemény?

2021. márc. 12. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor köszönés nélkül kilép, akkor nem szoktál ráírni? Vagy csak vársz, hogy újra jelentkezzen?
2021. márc. 12. 13:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Soha nem tudom, mikor szakad meg a beszélgetésünk az eltűnésével. Várok, aztán látom, hogy már nem fog írni és bezárom a csetet...
2021. márc. 12. 14:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Általában minden beszélgetés az én válaszommal zárul....
2021. márc. 12. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első blikkre az ember tényleg úgy gondolná, hogy van valakije, na de hogy emiatt 7-8 napig nem ír, az hogy lehet? Éjjel-nappal mellette ül a párja? A válasz, amit a kérdésedre adott, nevetséges, szerintem egyáltalán nem válasz. Nem vagyok a helyedben, de szerintem én már nem fecsérelnék rá több időt, eddig is többet vártál, mint kellett volna.
2021. márc. 12. 14:16
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem feltétlen. Lehet hogy csak nem fogtad meg.
2021. márc. 12. 15:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor minek ír rám újra és újra? Nekem fura. Ha valaki nem érdekel, többet nem írok és kész.
2021. márc. 12. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Elképzelhető hogy van valakije és akkor ír rád unalomból amikor a párja dolgozik vagy összevesztek stb. Velem is csinálták már ezt, csak ott én voltam a férfi.
2021. márc. 12. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez az összeboronált dolog nekem eléggé gyenge kezdés.

Nekem is volt ilyen "beszélgető társ" innen a GYk-ról. Ugyanígy ki-ki fogtunk a témából, ha meg munkám volt, napokig eszembe se jutott.

Ha ír, ne válaszolj egy pár napig, szerintem nem fog sikítozni.

De ez kb semmi

2021. márc. 15. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egyszerűen nem vagy az esete. Az még nem jelenti, hogy van valakije. Lehet uncsi vagy neki, nem szívesen beszélget veled. Olyankor jön az elfoglalt vagyok kifogások.
2021. márc. 15. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!