Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretetből lehet szerelem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyjából egy hete randizunk. Az elején csak beszélgettünk, de már akkor is egyből kedveltem, mert végtelenül kedves és nagyon sok közös van bennünk, viszont ő már lehet érzelmileg előrébb tart, mint én, mert például már megkérdezte, hogy akkor együtt vagyunk-e, engem meg eléggé megijesztett ez a tempó, mert részemről nem alakultak ki olyan gyorsan még érzelmek. Szóval kicsit elbizonytalanított ez, mert jól érzem magam vele és fontos nekem, de néha nem vagyok biztos az érzéseimben, és félek, hogy így meg fogom bántani. Idővel kialakulhatnak még az érzések? 23/L2021. márc. 10. 15:09
1/4 anonim 

válasza:

2 hónapot adjál magadnak, ha addig sem alakul ki, akkor már lehet, hogy nem is fog
2/4 anonim 

válasza:

Mondjuk heti 1 találkozótól szerintem ne várj nagy csodát. Ha tényleg kedveled, miért nem találkoztok többet?
3/4 A kérdező kommentje:
Találkoztunk már többször is.
2021. márc. 10. 15:35
4/4 anonim 

válasza:

De ha hetente 1x találkoztok a következő randiig körülbelül azt is elfelejted hogy néz ki. Persze, hogy így nem fog kialakulni benned semmi érzés, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!