Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon komolyan gondolja?
Figyelt kérdés
Meg ismertem egy srácot pár hete.az első találkozásunk spontán történt és elég közvetlen volt az első perctől,majd be jelőlt egy közösségi oldalon és azóta beszélgetünk.minden nap eljön a munka helyemre és haza visz. Tegnap el kérte a telefonom és be irta a számát. (persze teljesen más dumával kérte el).2napja csókolóztunk amit ő kezdeményezett viszont azóta csak arcra puszi van. Lehet ebből több vagy mit gondolhat édezhet?2021. márc. 9. 22:38
1/3 anonim válasza:
Én időjós vagyok, nem gondolat olvasó.
2/3 anonim válasza:
Én ezeket nem tudhatom de azt igen hogy ha az igekötő közvetlenül az ige előtt áll, akkor egybeírjuk.
3/3 anonim válasza:
Szimpatikus vagy neki, eltölti veled az időt, ismerkedik.
Majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!