Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megismerkedtem egy lánnyal és eléggé kétértelmű jeleket küld, ez mit jelenthet?
1, Nem mondom azt, hogy nem alakulhatnak ki érzelmek neten keresztül, de nem 1-2 videózás után történik ez meg. Ez fellángolás, lelkesedés. Nem szerelem.
2, Azért elég meredek egyből gyerekekről beszélni meg ilyenek. Mármint, hogy olyannal akarja az ember, akit még élőben nem is látott.
3, Oké, hogy most úgy érzed, megvan a kémia, de nem biztos, hogy élőben is meglesz.
4, Elég esélyes, hogy amíg pár napig új voltál neki, nyomta magát, aztán ez szépen lassan kihűl. Az egónövelése és szórakozása megvolt már.
(Bónus: Te vagy az a srác, aki az arab csajjal beszél angliából?)
Lehet még nem igazi szerelem, de legalább megvan/megvolt az alapja hogy később az legyen.
Szerintem nem meredek, minek fecsérelje az ember olyanra az idejét akivel nem egyezik meg ebben.
Szerintem inkább hagyom a dolgot nagyjából és meglátom mennyit kezdeményez.
Igen, én vagyok.
Az alapja megvan, de ennél többet képzelsz a dologba.
Az nem meredek, ha valaki közli, hogy akar gyereket MAJD vagy ilyesmi. Az igen, hogy eltervezte az életetek.
Szerintem is hagyd.
Az előző lánnyal amúgy mi lett? Szakítottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!