Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy nálad jóval gazdagabb nővel?
Van egy lány, aki egyetemen a szaktársam. Nagyon jól néz ki, látszik hogy sokat ad magára, viszont egyáltalán nincs elszállva, nagyon jól el lehet vele beszélgetni. Már régebben is tetszett, de volt barátja, most viszont már nincs. Elkezdtünk beszélgetni, szóval számomra hamar kiderült, hogy van pénze bőven. Mármint ezt előtte is tudtam, mert ő volt az egyetlen a szaktársaim közül, akinek vadiúj MacBookja volt meg legújabb iPhone. Most pl arról beszéltünk, hogy rendelt egy fémből készült posztert mint fali dísz, ami tényleg nagyon menőn nézett ki, gondoltam én is rendelek valami hasonlót csak más designnal. Amikor megláttam az árát, inkább bezártam a böngészőt. Ő meg azon a szinten van, hogy valamit kitalál, hogy mi kéne otthonra (van saját lakása), és még aznap vagy másnap megrendeli. Itt több tízszeres (30-40k) tételekről van szó, nem párezres díszekről. Ha én valamit meg akarok venni, általában spórolnom kell, mert csóró egyetemista vagyok. Nincs jövedelmem, nem dolgozom, azaz nem tudok a jelenlegi helyzet miatt dolgozni. Elég lúzernek érezném magam mellette, ha összejönnénk. Ez az egyetlen dolog ami visszatart, pedig nagyon az esetem, és értelmes is, vicces, szóval számomra tökéletes.
Ti mit gondoltok? Összejönnétek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!