Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak akkor ír, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor ír, ha insta-sztorit teszek ki?

Figyelt kérdés
1 hónapja csetelgetek egy pasival instagramon. Ő kezdeményezte, az elejétől kezdve nagyon szimpatikus, vannak közös érdeklődési pontjaink, talán ezért keltettem fel az érdeklődését. Mindig nagyon érdeklődő, kérdezget, hosszasan válaszol, ír nekem. Viszont amit nem értek, hogy csak olyankor beszélgetünk, mikor valamelyikünk insta-sztorit tesz ki, mivel arra reagál a másikunk, és úgy kezdünk el beszélgetni, aztán utána akár egész nap csetelgetünk. Ez eddig nem zavart, mert 2-3 naponta tesz ki valamelyikünk sztorit, így gyakran csetelünk (szinte minden sztorira reagálunk). Szerintetek amúgy miért nem ír? Miért csak a sztorikra reagálva ír?
2021. márc. 1. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
sok mindenkivel nyomja es akkor jutsz eszébe.
2021. márc. 1. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mert kicsit kutakodtam és alig követ néhány nőszemélyt rajtam kívül..
2021. márc. 1. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
hmm...akkor akkor talál témát:)
2021. márc. 1. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:
akkor ugrik be, hogy "jééé... most beszélek egy kicsit vele, az annyira nem megterhelő, mintha csak úgy random ráírnék, és egész nap vagy hosszú órákat kéne cseteljek vele... mert azért talán mégsem érdekel annyira, hogy tegyek is azért, hogy jobban megismerjem."
2021. márc. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!