Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti visszaírnátok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti visszaírnátok ilyen esetben? Kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
Ha például iwiw-en megtetszel az adatlapod és a fényképeid alapján és látom hogy egyedülálló vagy és írnék neked hogy szívesen megismerkednék veled mert szimpatikus vagy te visszaírnál valamit még akkor is ha én nem vagyok neked szimpatikus?
2010. aug. 17. 21:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
Altalaban valaszolok ...persze attol is fugg milyen hangvetelu amit nekem irnak. Ha mar valaki udvariasan erdeklodik irantad annyit megerdemel hogy visszaird " nem kosz, nem vagy az esetem"
2010. aug. 18. 15:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Hat mondjuk ha az a valaki is bejonne nekem akkor igen...de azert interneten keresztul kicsit paraznek, hogy most tenyleg te vagy-e az akinek mutatod magad...csak mert mar megtortent velem, hogy egy evig azt hittem, hogy egy 15 eves jokepu sraccal chtaleke mire kiderult, hogy 25 eves...pfffff....Na ezert nem jo az interneten valo ismerkedes......
2010. aug. 31. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:

"egy evig azt hittem, hogy egy 15 eves jokepu sraccal chtaleke"

Ezért kell 1-2 hét után találkozni.

Ha meg úgy sem akarsz vele találkozni hanem csak beszélgetni akkor meg nem tök mindegy hány éves?

2010. szept. 1. 07:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Jah igen most mar tudom, hogy egy-ket het utan kell talalkozni de akkor meg soha sem jott ossze valami miatt.
2010. szept. 12. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!