Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak általános dolgokról beszélgetünk?
Vajon mit érezhet ez a férfi, hogy áll hozzám?
Instagramon bekövettük egymást, elkezdtünk egymás insta-sztorijára reagálni meg lájkolgatni egymásnak, mert vannak közös érdeklődési pontjaink. Aztán kb. 1 hét után elkezdtünk csetelgetni, ő kezdeményezte. Azóta is csetelgetünk (kb. 1-2 hónapja), de csak heti néhány alkalommal és mindig sztorira reagálva írunk egymásnak, de olyankor mindig órákon át (akár egész nap) írogatunk, mindketten lelkesen. Nem lelkizünk, nem nagyon vájkálunk egymás életében, egyelőre csak addig jutottunk, hogy az alap dolgokat megbeszéltük (meló, hobbik stb.). Azt tudni kell, hogy egyikünk sem egy nagy kocka, inkább a való életben tevékenykedünk, nem sok szabadidőnk van. Nagyon szimpatikus és gördülékenyen megy a beszélgetés is, érdeklődő az irányomba, viszont valahogy nem akar felsőbb szintre lépni a dolog és nem értem, miért. Úgy gondolom, mindketten elég egyértelműen szimpatizálunk a másikkal. Egyébként 1 órányira élünk egymástól. De nem is feltétlen a találkozásról beszélek, hanem arról, hogy ugyan érdeklődünk a másik felől, de csak a közös pontjaink kapcsán, illetve ilyen általános, felületes dolgok kapcsán (pl. meló, hobbik stb.)...még az elején volt 1-2 alkalom, mikor mélyebbre ástuk magunkat picit de ennyi. Nem tudom, talán nem mer egyikünk sem belemenni ilyen témákba, hiszen még arról sem beszéltünk, szinglik vagyunk-e.:D
Ő 33/F, én 27/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!