Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem telefonon 1 lánnyal, hogy akar e velem randira jönni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 13:31
1/10 anonim 

válasza:

Beszélgettek beszélgettek majd : "És figyu, arra gondoltam hogy mi lenne ha elmennénk valahova csak így kettesben? Mondjuk >helyeketfelsorolsz<".
4/10 anonim 

válasza:

elsőt felpontozom...amúgy telefonon nem a legjobb ötlet,de ha nincs más választás,akkor ott is megfelel,végülis az a lényeg,hogy elmenjen veled...:D
5/10 anonim 

válasza:

Ne közöld, inkább kérdezd. Szeretik, ha van választási lehetőségük. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Hehe, de én nem akarok választási lehetőséget adni:P
Köszi a gyors válaszokat!
és azért telefonra esik a dolog, mert nagy a távolság(másik lehetőség neten) de így inkább a telefon, és azért akarom, hogy tudja, hogy randi a találkánk, hoy ne később esek pofára:D
2010. aug. 17. 16:29
7/10 anonim 

válasza:

Szerintem így közöld vele, lassan hogy:
Te el fogsz jönni velem randira. VILÁGOS?
Tuti a siker. :D
20F
9/10 A kérdező kommentje:
Felhívtam, dumáltunk(nagyon jót) és ekkor "figyu, arra gondoltam hogy mi lenne ha elmennénk valahova kettesben?"
erre ő: hát hogy is mondjam...nem akar új kapcsolatot, de haverok lehetünk:)
Ez van gyerekek:D Amúgy köszi!
2010. aug. 18. 10:34
10/10 anonim 

válasza:

Sajnálom, hogy így lett. Felejtsd el, gyorsan keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!