Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mikor szoktátok azt csinálni,hogy ismerkedtek egy pasival, aztán szó nélkül leléptek?
Mondjuk elkezdtek ismerkedni egy pasival aztán pár nap után inkább leléptek szó nélkül.
Ilyenkor mi áll a háttérben?
Mikor szoktátok ezt csinálni?
-Borzasztó helyesírás, bár ezzel nem várok pár napot sem.
-Intim képet küld, vagy kér.
-Ízléstelen viccek.
-Perverz, és ezt hamar a tudtomra is adja.
-Volt aki úgy küldött képet, hogy póló nélkül pózol a retkes tükör előtt, és látszik a full retkes fal, de úgy, hogy sárral van összekenve, a földön pedig cigis dobozok, üres palackok eldobálva...
-Volt olyan is, aki teljesen hülyére akart venni, és be akarta nekem adni, hogy a videón amit küldött, egy szellem mozgatja a függönyt, és belógott oldalt az ember keze aki húzgálta. Majd hosszan leírta, mennyire félt. Nem is értettem mi célja ezzel.
Volt akivel semmi gond nem volt, viszont teljesen más nézeteink voltak, abszolút nem illettünk össze. Ezért megmondtam neki, hogy szerintem mi nem egymást keressük, erre kiakadt, hogy ez milyen kellemetlen, és hogy ezt még sosem írták meg neki, jobb amikor csak szó nélkül eltűnnek. Hát nem tudom :D
Behalok, hogy meg en kerjek elnezest azert, mert nehezen viselem azt, hogy emberszamba sem vesznek azzal, hogy eltunnek :D
Nem hiszem el, hogy itt barkit nem zavarna, ha mikozben beszelgetnek egy emberrel, az illeto egyszer csak szo nelkul hatat forditana.
Komolyan titeket ez nem toltene el szar erzessel? Megrantod a vallad?
Azert ez a kettosmerce nem semmi, amit a legutobbi ket valasz mutat.
Ferfi panaszkodik, hogy nem esik neki jol, ha leszarjak (feltetelezve, hogy epeszu uzenetet kuldott):
lepontozva.
No panaszkodik arrol, hogy nem esik jol neki, ha leszarjak, (feltetelezve, hogy o maga is mutat erdeklodest, nem pedig egyoldaluan elvarta a szorakoztatast):
felpontozva.
#14 Te nem tudsz szöveget értelmezni? A pasi panaszkodott, hogy nem esik neki jól, miután mi leírtuk, hogy milyen esetekben szoktunk hátat fordítani. (perverz, ízléstelen, nem tud írni, buta mint a tök, nem ért semmit stb) Erre a nő azt írta, hogy a két nem egyforma, mi sem veszünk tudomást a pasikról ilyen dolgok után, a hogy ők sem rólunk.
Ez a válasz lett felpontozva. Mert ők is hátat fordítanak a számukra selejtes nőknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!