Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk szerintetek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szerintetek milyen szándéka van?

Figyelt kérdés
Az egyik kollégám azt mondta, h " már múltkor is akartam mondani, h nagyon szép vagy" ma pedig a körmömet nézte és arról érdeklődött, pedig még sose volt olyan pasi akit érdekelne ez különösen. Mosolygos és mindnekivel kedves ezért bizonytalan vagyok. Szerintetek mire játszik? 20L 29F
2021. febr. 16. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Ő is szeretne műkörmöket, szerintem erre játszik.
2021. febr. 16. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nehéz megmondani, lehet csak kedves próbált lenni.

Érdeklődtem már én is ha feltűnő volt a műköröm.

2021. febr. 16. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
A melegek érdeklődnek a műkörmökről. Bukta
2021. febr. 16. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Utso lol, én azoknak szoktam a kezet megfogni és megnézni milyen -pl az új kormuk akik korábban említették hogy fognak menni körmöshöz- akik komolyan érdekelnek és többet szeretnek tőlük mint barátság. Ez amolyan figyelmesség a részemről, hozzáteszem h ha kapcsolatban vagyok is szokott érdekelni a haja a körme meg úgy minden ami Ő, ezért is a barátnőm. 30/F
2021. febr. 16. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
Pancser csajozni es probálkozik csori esetlenül :D
2021. febr. 18. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Két esetet vélek:

1. tetszel neki,

2. minden nőnek bókol, mert ő ilyen és ezzel akar barátnőt, párt találni.

Ha tetszik, ne légy rideg vele szemben, vedd a lapot tőle.

2021. febr. 19. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!