Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Exférj gyerekkori barátjának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exférj gyerekkori barátjának az öccse tabu?

Figyelt kérdés

Mindketten elváltunk, most véletlenül összefutottunk, innen indult el egy beszélgetés, majd online folytatodott. Azóta volt találkozás párszor. Nagyon vonz de próbálok távolságot tartani.

Szerintem tabu, szerinte nem.

2021. febr. 14. 22:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Értsd : gyerekkoruk óta barátok tehát most is
2021. febr. 14. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is lenne egy kérdésem. Az exem másodunokatestvérének a barátjának a húgának a barátnőjének a nővére tabu?
2021. febr. 14. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Miért lenne tabu? Ex élettársam unokatesójával járok.
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem az exférjed barátjáról van szó, hanem neki az öccséről, szóval szerintem nem tabu.
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen hülyeség miatt állsz a saját boldogságod útjába? Nézesd meg a fejed egy szakemberrel.
2021. febr. 14. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem tabu, de ha úgy érzed, hogy kellemetlenül érezned magad egy kozos társaságban,akkor kerdezd meg az ex ferjedet, s az udvarlód, hogy mit gondol. Ha egyiket se zavarja, valószínű megnyugszol. Ha nem, akkor figyelj a megérzésedre. :)
2021. febr. 14. 23:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, a közös társaság miatt. Eddig, mint ex felesége, most meg más de szintén a társaságban ismert férfi mellett. Nyilván neki teljesen más baráti köre van de van közös halmaz, illetve a családja.
2021. febr. 15. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
El kell dönteni hogy a barátok, ismerősök véleménye meg a velük való összejárás, bulizgatás a fontosabb vagy a szerelemm sajnos néha valasztani kell. Nem lehet mindenkinek megfelelni.
2021. febr. 15. 12:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!