Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még soha nem is találkoztunk, de elhangzik a nagyon nagyot fogunk dgni kérdés a pasas részéről, Ti mire gondolnátok?
Már beszélgetünk egy ideje. Eddig minden tuti volt, kedves, normális, viszont pár hete elkezdett nekem ilyen jellegű témákat, szövegeket nyomatni.... És nem tudom mire vélni ezt.
Már többször mondtam mostanában Neki, hogy én nem szexelek az első randikon, erre azt mondta, hogy az orális kielégítés az nem szex. Elsőre az is elég.
Nem tudom, de ez a srác kicsit képzavarban szenved egy randi tekintetében. Nem gondolom, hogy ezek így mennek és azt sem gondolom, hogy normális dolog, ha beszélünk x hónapja és úgy véli, ez már feljogosítja ilyen dumákra vagy arra a tévképzetre, hogy mi azonnal egymásnak fogunk esni az első randin.. 🤦
Mi a véleményetek úgy az egész dologról?
Nálam ezek után biztos, hogy végleg megmaradna a "soha nem találkoztunk" kategóriában.
De nyilván Te tudod, mit vársz (el) egy férfitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!