Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami, ha nem tudja, hogy akar-e barátnőnek?
Röviden, kb 5 hónapja beszélgetünk egy sráccal, valamikor minden nap, valamikor 3-4 naponta általában videókamerával. Idő függvényében. Rajtunk kívül álló okból nem tudtunk még talizni. Ezt most nem írom le, hosszú. De az első perctől tudja, hogy inkább komoly kapcsolatban gondolkodom, elvileg Ő is ezt preferálja, legalábbis ezt mondta.
Elhangzott tőlem egy kérdés ennyi idő után:
"De azért szeretnél barátnőnek? :)"
Válasz:"Ezt még így nehéz lenne eldönteni. 😅 Ne értsd félre, egy istennő vagy :) csak hát az első találkozó a mérvadó mindkét félnek. A kisugárzás, hogy tetszik-e, a stílus. Illetve az a legfőbb kérdés, hogy én fogok-e tetszeni. "
Kicsit fura ez azok után, hogy láttam már párszor, tudom kb milyen és mire számíthatok.
Neki miből adódik a bizonytalansága, mert pl. én nem vagyok bizonytalan és tudom, hogy nekem tetszik és többet szeretnék.
Azert kell nem egybol randira menni.
Ha aokkat beszelgettek elotte a kemia ia be fog indulni.
Par mondat utan tali eseten nagyon ritka h egy no tobbet akarna. A pasiknak ja fozikalisan bejon akkor ott a kemia. De a noknek nem eleg h h jol mezel ki. Kell a csabitas a flort.
A rapid randibolax rapid kapcsolat lesz vagy annyi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!