Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből valami, ha nem tudja, hogy akar-e barátnőnek?

Figyelt kérdés

Röviden, kb 5 hónapja beszélgetünk egy sráccal, valamikor minden nap, valamikor 3-4 naponta általában videókamerával. Idő függvényében. Rajtunk kívül álló okból nem tudtunk még talizni. Ezt most nem írom le, hosszú. De az első perctől tudja, hogy inkább komoly kapcsolatban gondolkodom, elvileg Ő is ezt preferálja, legalábbis ezt mondta.

Elhangzott tőlem egy kérdés ennyi idő után:

"De azért szeretnél barátnőnek? :)"

Válasz:"Ezt még így nehéz lenne eldönteni. 😅 Ne értsd félre, egy istennő vagy :) csak hát az első találkozó a mérvadó mindkét félnek. A kisugárzás, hogy tetszik-e, a stílus. Illetve az a legfőbb kérdés, hogy én fogok-e tetszeni. "

Kicsit fura ez azok után, hogy láttam már párszor, tudom kb milyen és mire számíthatok.

Neki miből adódik a bizonytalansága, mert pl. én nem vagyok bizonytalan és tudom, hogy nekem tetszik és többet szeretnék.

2021. febr. 12. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok? Mi ebben a fura, hogy eloben dol el? Lehet, hogy ugy meg neked sem ugyanez lesz a benyomasod rola, ami most.
2021. febr. 12. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem teljesen igaza van. eleve hogy lehetne szemelyes talalkozi nlekul kapcsolatot kezdeni?! eloben azert sokmindenem elbukhat a dolog. szerintem sok volt, h erre igy konkretan rakerdeztel, amikor meg csak testiseg se volt koztetek soha.
2021. febr. 12. 21:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, de azért láttuk egymást webcamon. Azért tudja, hogy nem egy bányarém fog odasétálni és Ő sem egy ördög kinézetű. És pár beszélgetésből a stílust is le lehet szűrni. Mi nem cseten beszélünk. Szóban.
2021. febr. 12. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
De igaza van a fiunak, lehet élőben nem lesz meg a kémia, nem fogtok egymáshoz esetleg úgy vonzódni, másabb érzés lesz megérinteni is, a szemébe nézni ilyesmi. Ahogy a 2-es is írta, sokat nyom a latba a testiség is.
2021. febr. 12. 21:41
 5/8 A kérdező kommentje:
De akkor miért érzem én máshogy? Igaz nekem még sosem volt netes randim, neki volt sok
2021. febr. 12. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Azert kell nem egybol randira menni.

Ha aokkat beszelgettek elotte a kemia ia be fog indulni.

Par mondat utan tali eseten nagyon ritka h egy no tobbet akarna. A pasiknak ja fozikalisan bejon akkor ott a kemia. De a noknek nem eleg h h jol mezel ki. Kell a csabitas a flort.

A rapid randibolax rapid kapcsolat lesz vagy annyi sem.

2021. febr. 12. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért, mert a sok törődés és beszélgetés miatt kötődsz hozzá.
2021. febr. 12. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Először felprobál hogy jó leszel e az ágyban és utána már Ö tudja hogy mit akar vagy mit nem akar tőled. Erre számíts
2021. febr. 12. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!