Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak?
Van egy srác, aki igazán közel áll hozzám. Lassan 10 éve “ismerjük” egymást. Igaz, személyesen még nem találkoztunk, de pont emiatt tartok az egész dologtól.
Valahogy mindig úgy hozta az élet, hogy elkerültük egymást, de most lehetőségem lenne meglátogatni őt.
Viszont az idők során eléggé “lerobbantam”. Betegség által tönkre ment a bőröm, hajam + a testsúlyom is..
Igaz látott már képen, meg FaceTime közben, de attól tartok, hogy csalódás lennék neki..
Azt állítja, hogy őt nem zavarja, de én ebben nem vagyok biztos.. ezért gondolkozom azon, hogy lefújom ezt az egészet és elköszönök végleg tőle..

Menj mindenképp. Koncentrálj arra, hogy ez csak egy találkozó, nem dönt semmiről. Jól akarod érezni magad az illetővel és átbeszélni az elmúlt 10 évet, mikor végre összetudtok futni. Semmire nem vagy kötelezve, semmi nem kell hogy legyen ebből a kapcsolatból. Azt az x órát akard vele megélni, ne gondold tovább, ne kattogj lehetőségeken.
Félelmeket úgy győzünk le, hogy megcsináljuk amitől tartunk. Minél tovább halogatod, annál nehezebb lesz átlépni rajtuk, és benned nagyon sok van. El kell kezdened megszeretni magad és nem eldobni mindent azért, mert kételkedsz magadban.

Igy ki is sugároznád magadbol hogx egy szerencsétken bénànak erzed magad.
En se mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!