Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! 1lánnyal mennyi idő múlva csókolóztok?
Figyelt kérdés
tudom,ez mindenkinél más,ki milyen bátor,vagy hogy milyen a kapcsolata 1lánnyal,de mennyi idő múlva meritek megcsókolni?vagy nálatok ez hogy megy?írjatok,előre is nagyon köszi(=2010. aug. 16. 15:57
1/11 anonim válasza:
Én mindig a 2. randin szoktam csókolózni. :) F/24
2/11 Kodistroy válasza:
Rögtön aznap ahogy összejöttem vele.
3/11 A kérdező kommentje:
dee....a miénk,az nem volt randi,inkább csak sétáltunk
2010. aug. 16. 16:15
4/11 anonim válasza:
hát változo ha buliba vagyok és el vagyok engedve megy az köszönés után is de ha komoly kapcsoltra gondolsz akkor az ugyis jön (vagy nem...)
5/11 anonim válasza:
Az első egésznapos talink végén már volt:) 18/l
7/11 anonim válasza:
Ha fontos a lány akkor nem igazán meri az ember mert ugye ha rosszul fogadja nagy a veszteni valója...
8/11 anonim válasza:
4. randin :) bár azelőtt megtettem volna csak szar volt a hely/idő :)
9/11 ayer válasza:
este sétálás közbe fogd meg a kezét és mongyad neki hogy szeretlek és öleld át
10/11 anonim válasza:
Mi pénteken jöttünk össze, 7wégén nem találkoztunk. A köwetkező héten még csak 'ismerkedtünk'. És nekünk nincs olyan, hogy randi, miwel ha suli wan, akkor reggel is meg sulii után is 1ütt wagyunk. Szal köwetkező héten walameik nap smároltunk először és én kezdeményeztem ^^
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!