Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszik nektek, ha egy pasas sziporázóan szellemes, humourban gazdag és spontane módon vesz le a lábikótokról?
Pl. az utcán elmegy mellettetek egy igazi menő kinézetű, dominant alpha hím... Bennetek megbizsereg valami, fohászkodtok, hogy forduljon meg és szólítson le, mert ez az alpha male dolga...
És a pasi valóban! megfordul, utánatok lép, lejjebb tolja szeméről a menő Ray Ban napszemüvegét... kacsint és ezeket a rhyme-okat nyomja kapásból:
- Nem fogok én incelkedni,
Gyere, baby, incselkedni!
Érezd szenvedélyem, tüzem:
Nem maradsz már többé szűzen!
Imponálólag hatna rátok, hogy a pasas szűzies szépségnek gondol titeket, akivel mindenáron szenvedélyes sexcsatát akar vívni? És hogy mindezt syporkázóan szellemes stylusba csomagolja?
Hol a hell-ben van már Dékosár?
Ő kell for you, te alpha!!
Just hogy mondjam, egy nappal a my birthday előtt rakta fel ezt a brilliant questiont. Happy vagyok ám!! :D
Már szerintem this alpha összeszedett a lot of gyakoris embert a rajongótáborába. :D
Nagyon szeretem a humoros embereket. Ez sajnos rólad nem mondható el.
Vért izzadtál rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!