Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook Marketplace oldalon ráírni egy csinos lányra szerintetek nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Facebookon van a Marketplace
szoktam nézegetni milyen eladó dolgok vannak fenn.
Nagyon sok lány a használt farmerét, harisnyájat teszi fel úgy hogy rajta van, épp viseli azt
És a legtöbb csajnak olyan popsija alakja van😍
Szóval szerintetek nagyon gáz lenne ott ráírni valakire
2021. febr. 6. 07:39
1/8 anonim válasza:
Ha csak egy jó s.gg miatt vagy egy harisnyás láb miatt kattantál rá,akkor nincs.
Ha szimpatikus és kapcsolatban gondolkodnék,akkor még vásárolnék is tőle.
Később ezen biztos jókat nevetnénk.
5/8 anonim válasza:
Na pont te irtal ram, gyoker vagy
6/8 anonim válasza:
Sajnos a mai világban ez már normálisnak számít bizonyos körökben, hogy online csinálunk mindent, ami szerintem rohadt gáz.
7/8 A kérdező kommentje:
Még nem írtam senkire
De akkor ez elég egyértelmű így,hogy ne írjak rá a másikra 😅
2021. febr. 6. 18:16
8/8 anonim válasza:
Szerintem a bezártság miatt nem gáz. Ismerkedni mindenhol lehet, nem csak a diskóban, vagy a pabban. Ha valaki kedvesen bepróbálkozik, és te legyökérezed, akkor te vagy a gyökér. Tanuld meg, kedvesen, humorosnak leszerelni a “támadót”. Na ehhez kell az inteligencia és nem a gyökér duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!