Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi változott meg benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változott meg benne?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy fiút és több héten keresztül beszélgettünk. Elhivott randira, ami nagyon jól sikerült, megkérdezte folytatjuk e. viszont azóta mintha megváltozott volna valami. Kevesebbet keres és azt érzem, hogy nem vagyok neki olyan fontos. Mindig kerüli a kérdést, ha próbálom megtudni akar e valamit...de közben pedig nem kosaraz ki. Nem tudom, hogy mit érezhet vagy hogy most mit kéne csinálnom. Értelmes válaszokat köszönöm:)

20/l

2021. febr. 5. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Én egyszer akkor csináltam ilyet, amikor élőben csalódtam a lányban. Viszont akkor nem kérdeztem volna meg, hogy "folytatjuk-e"...

20/F

2021. febr. 5. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarja eléggé valami miatt. Lehet nincs közöd hozzá, pl. a saját problémái húzzák vissza, de lehet hazudott neked.

Azt mondod mindig kerüli a kérdést, hát ne engedd neki. Kérdezz rá tisztán, mondd hogy válaszoljon, ha pedig megint nem teszi, nem ad egyenes választ vagy nem tartja be amit mond, akkor te zárd le vele.

2021. febr. 5. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar tőled semmit komolyat, de azért talonban tart.
2021. febr. 6. 00:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha mindig kerüli a kérdésed, akkor nem kellesz neki.
2021. febr. 6. 00:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem jöttél be neki.
2021. febr. 6. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!