Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges, hogy csak barátkén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy csak barátként közeledik felém?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki napok óta irkál nekem. Nem ismerjük egymást, de kiderült, hogy nagyon egy húron pendülünk. Vannak közös érdeklődési pontjaink, talán azért lettünk ilyen hamar ilyen jóban "online". Mond szépeket, de sosem a külsőmre vonatkozóan. Már egyszer feldobtam a labdát, de nem csapta le - olyan szempontból, hogy elhívhatott volna találkozni, de nem tette. Abban biztos vagyok, hogy szimpatikus vagyok neki, mert sokat ír és érdeklődik irányomba, ráadásul szinte mindig ő ír nekem. De lassan egy hete csetelünk és még mindig nem hívott el találkozni. Én azért nem akarom elhívni, mert ha ő nem elég férfi hozzá, akkor inkább ne... Legutóbbi srácnál pont azzal csesztem el, hogy elhívtam talizni.. Kérdésem arra irányul, hogy várható-e még, hogy elhív talizni (így lassan 1 hét beszélgetés után), vagy hogy miért nem hívott még el?? Lehet, hogy csak barátként közeledik felém?
2021. febr. 5. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Két eset lehetséges, számodra egyik sem igazán jó.

1. Nem érdekled nőként.

2. Töketlen.

2021. febr. 5. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Kétlem hogy barátként napi szinten írkálna, főleg hogy csak neten ismeritek egymást. Elég nagy eséllyel többet akar, vagy csak unaloműző vagy.

Hogy miért nem hívott még el, azt csak ő tudja, felesleges agyalni rajta. Adj magadnak x időt, hogy addig még vársz, majd utána lezárod vele.

2021. febr. 5. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Lényeges, hogy Te mondtál elsőnek olyat, ami őt is érdekli, vagy fordítva: ő mondott olyan érdeklődési kört, ami neked is bejön. Ha ez az utóbbi eset áll fenn, akor jó. Ha viszont ő bólintott arra, ami Téged érdekel, akkor ezt valamilyen célja érdekében is TEHETI, de nem biztos, hogy így van.

Találkozni ne hívd őt, majd hív ő, ha akar. Az is lehet, hogy éppen ezzel akar bizalomgerjesztő lenni és nem akar ajtóstól rohanni a házba.

Ffi.

2021. febr. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!