Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Actualis, spontane hangulatú bókokkal többre megy nálatok a férfiú, mint előre kiagyalt dumákkal?
Pl. ha a mostani covidos helyzetben a charme-os pasi, az igazi masculine hangzatával rátok kacsint, végigsimítja a hátatokat, közelebb húz magához, és azt mondja:
- Fenébe a social distancinggel! Nekem nem kell oltás és vaccine, mert engem a corona virus helyett te hozol lázba!

Te ugyanaz vagy, aki a hölgyleányos-vibrátoros kérdést kiírta ugye?
Ha lehet egy jótanácsom neked: Veszítsd el a szüzességed minél hamarabb! Ha máshogy nem megy, rendelj hivatásost.
Sok sikert!

13: te mégis mit gondolsz magadról? hogy mersz így beszélni a rap-költészet fejedelmével, a rendez-vous királyával, a GYK kosorús poétájával, a csajozás nagymesterével?
szégyen komolyan, semmi tisztelet nincs benned?

Ez is erőltetett, előre kiagyalt szagú attól, hogy be van dobva egy olyan téma benne, ami friss.
Amúgy jó látni, hogy vannak biztos pontok, amire mindig lehet számítani... hónapokig távol voltam, de 45F még mindig tolja :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!