Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csók első randi után túl gyors, vagy simán belefér? 27L
Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg, 1 hete beszélünk már telón. Most fogok vele először találkozni, szerintetek ennyi idősen ennyi idő után nem gáz, ha én mint nő kezdeményezem a csókot?2021. febr. 2. 10:26
1/19 anonim válasza:
miért lenne gáz? vagy tini vagy? ez a 21.század...
3/19 anonim válasza:
Ha csak 1 hete ismered akkor először csak bizonyosodj meg róla, hogy élőben is olyan-e mint neten mondja magát. Ha az első randi után is ennyire biztos vagy magadban akkor a második randin már simán kezdeményezhetsz.
4/19 anonim válasza:
Mostanában már sokak számára az a furcsa, ha nem szexelnek az első randin.
Én ezt nem osztom. Legyen meg szépen a felépítés, érzelmi összehangolódás. Minden testiséget csak akkor kezdeményezek, ha érzelmileg készen állok rá. Nyugodtan várjál vele, ha a másik fél erőlteti, úgysem vett komolyan.
5/19 anonim válasza:
Csók belefér, jelzés, hogy érdemes a másik félnék még energiát belefektetni. Interneten egyszerűbb több vasat a tűzbe tartani vagy keresni mást. Ha az látja, hogy nem biztos lesz eredmény, akkor nem fog energiát beletenni. Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé értékel téged. Egyszerűen véges az energia és ma már nem kell hónapokig udvarolni annak, aki egyszer rád mosolygott, mert akkor talán lesz valami.
6/19 anonim válasza:
meg nem is talakoztatok, de te mar eldontotted, h csokot fogsz kezdemenyezni?! miert?!
siman lehet, h eloben nem is fog annyira tetszeni vagy te neki, vagy egyszeruen csak nem erzitek egymast. ha meg igen, akkor az is lehet, h o hamar kezdemenyezi a csokot..szoval felesleges ezen agyalni. amugy nem korai.
7/19 anonim válasza:
És ez egy 27 éves kérdezi...kész...
8/19 anonim válasza:
Nekem ha nincs csók első tandin akkor kémia sincs :-D Ami később se lesz
9/19 anonim válasza:
Ha nincs első csók, akkor nem kockáztatom a friend zoneba kerülést, arra nincs idő.
10/19 anonim válasza:
Én férfiként azt mondom, hogy ennyi erővel végig csókolózhatjátok a fél metrót is. Kémia nem? Azt sem tudod kive dugod bele a nyelved, vagy ki élvez beléd! Ez a 21-ik század? Látszik is... Ja, hogy magas a válási arány? Há bammeg, azt sem tudod kihez mentél hozzá, de már az első randin bevállaltad az arcpakolást. Na ez az igazi morális igénytelenség. Majd jöttök azzal h a pasik milyen szemetek! Na ki is szoktatja le őket az udvarlásról, meg arról hogy energiát fektessenek egy kapcsolatba? Nálam alap hogy egy nőnek legyen tartása, a filléres ösztönlényeket én meghagytan az ugyanolyan filléres ösztönlényeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!