Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljunk egy első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk egy első randin?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 1 éve vagyunk "együtt"

Ez egy távkapcs., és eddig nagyon jól működött, most pedig eljött az ideje hogy kicsit közelebb költöznek és tudnánk találkozni. Mit javasoltok, mit csináljunk vagy mivel várjam egy első randin? (Első barátnőm, 16 éves fiú vok) Még nem vagyok nagyon szakérő ebbe, légyszives normális válaszokat, köszi

2008. dec. 2. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát sz.tem ilyen alap dolgokat csináljatok...séta(mondjuk ilyen időbe nem naon lehet:S ) ,mozi és utána beülni egy kávézóba,étterembe(de nem kell ilyen puccos helyre menni)De sz.tem kérdezd meg a barátnődet h ő mit szeretne csinálni...ő biztosan tudja mit akar ;)
2008. dec. 2. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Előre döntsd el hova szeretnéd vinni és ne tőle kérdezd. Légy határozott azt a lányok szeretik:) persze kérdezd meg hogy van-e kedve az adott dologhoz, mozi vacsi stb.
2008. dec. 2. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen szeretjük a határozott embereket de azért télleg kérdezd meg h jó-e az a hely ahova te akarod vinni!! :D
2008. dec. 2. 19:28
 4/6 anonim válasza:
mindegy de a 2. ne a gyogyszertarba vezessen
2008. dec. 2. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindegy, mit csináltok, de eszedbe ne jusson ágybavinni! Hacsak nem épp erre irányul a találkozás.
2008. dec. 3. 02:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ágyba még nem terveztem vinni, volt pár ötletem, csak gondoltam megkérdezem :)
2008. dec. 3. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!