Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, szoktatok neten ismerkedni? Mik a tapasztalataitok?
Hany ilyen randid volt mar?
Tapasztalat szerint 10 netes randibol hany esetben jutsz el csokig vagy tovabb?
Volt pár.
10 netes randira eleve nehezen jutok el, mert a többség nem érdekel annyira, hogy találkozzak vele, ugyanis túl unalmas ahhoz, hogy legyen értelme is kimozdulni itthonról. De volt pár kivétel.
Nem tudok arányokat mondani, de a férjem Tinderen ismertem meg, szóval gondolom működik, ha a nő is hajlandó ismerkedni, nem pedig csak valami nyominger floodolja Facebookon.
Utóbbi hónapokban 4 férfival volt randim, ebből csak eggyel találkoztam többször, benne láttam potenciált.
Egyikkel sem történt semmi.
A tapasztalatom az, hogy nem tetszik a netes ismerkedés, nekem szükségem van arra, hogy személyesen megfogjon valaki..
Sok befektetett energia és idő megy el "fölöslegesen"...
En unalomuzes es onbizalomdoppingkent szakitas utan kb. 2 hettel letoltottem a Tindert, aztan vegul azota egyutt vagyok a mostani parommal, akivel eddig minden a legjobb. ☺️
Amugy inkabb a szemelyes ismerkedes hive vagyok, de a mostani helyzetben orulok, ha a sarki kisboltba le “kell” mennem.😃
22/L
Vannak pozitív tapasztalataim is, 31 vagyok és gyermektelen.
De aki meg igazán vonz,sajnos messze van, neki ott van kialakult élete nekem meg itt... nehéz ügy.
Nagyon negativ tapasztalatom nem is volt, mások szerint ez csak szerencse , igazából nemtudom.
Mindenkinek válaszoltam akinek nemlegest annak is mindenképpen.
"nem tetszik a netes ismerkedés, nekem szükségem van arra, hogy személyesen megfogjon valaki.."
Ööö pont ezért szoktak találkozni az emberek h személyesen is kialakuljon (vagy nem) a vonzalom. Nők.. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!