Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek mit tegyek, hogy “emberes” alkatom legyen? Találkozó előtt állok, a hölgy azt mondta, hogy az ilyen alkatot szereti. Ő pedig asszonyos. Az milyen?

Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom, a testes férfiak tetszenek neki, ő maga is telt.
2021. jan. 27. 16:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor most érezzem magam kevesebbnek, mert én sportolok, és”csak” 178cm/80 kg vagyok?
2021. jan. 27. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, te tudod, de én nem változtatnék senki kedvéért magamon. Magam felé vannak elvárásaim, aminek igyekszem eleget tenni. Más véleménye nem érdekel.

Nekem mondta már pasi, hogy szeretné, ha nagyobb fenekem lenne. Azt mondtam neki, hogy akkor keressen olyat.

Nincs kicsi amúgy most sem, vékonyabb alkatomhoz képest nagyobb.

2021. jan. 27. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

hat feltetelezem, a talakozo nem honapok, evek mulva lesz, tehat ilyen rovid idom belul tenni mar nem nagyon tudsz semmit. de ezt nem is ertem, nem lattatok egymasrol kepet vagy mi?

egyebkent meg az, hogy o ‘asszonyoskent’ definialja magat, nem sok jot sejtetet. azt jelenti, higy dagadt es olyan ferfit akar, aki nala is dagadtabb, hogy ne erezze annyira tramplinak magat.

2021. jan. 27. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk, ha csak 80 kilo vagy, akkor azert meg par kilo izmot magadra pakolhatsz, 1-2 szuri a fenekedbe androgenek, novi, meg par kilo marhahusi bepuszilasa, es kesz is leszel:)
2021. jan. 27. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
az milyen? dagadt...
2021. jan. 27. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

asszonyos - az én szótáramban az a dagadt szinonímája.

Nem láttál még képet róla vagy mi?

2021. jan. 27. 17:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát így sos? Vegyél fel két pulóvert :)
2021. jan. 27. 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak, hogy nőként válaszoljak.

Számomra az emberes pasi = nem vékony,vagy szálkás. Az, hogy izmosabb, vagy pocakosabb, az lényegtelen, csak legyen nagyobb darab nálam. Mind alkatra, mind magasságra. És nem azért, mert én dagadt lennék, csak legyen a pasi nálam nagyobb darab, ennyi.

Asszonyosnak sosem nevezném magam, max, ha már asszony korban leszek. :D De valószínűleg testesebb ő is.

2021. jan. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!