Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyszer kedves egyszer meg bunkó?
Figyelt kérdés
Régebb óta ismerjük egymast,mostanában megint sokat beszélünk és találkozgatunk is.
Mikor vele vagyok jó kedve van, be akar hívni magához meg hogy aludjak ott, de én még nem mentem ebbe bele. Mikor utána beszélünk vagy ráírok olyan fura és bunkó. Kérdeztem már tőle de nem ad rá választ.
24/L
2021. jan. 26. 08:45
1/6 anonim 

válasza:

nem mesz at dugni.. ferfiak erre serulekenyek , a lelkebe tiportal..
2/6 anonim 

válasza:

Szex előtt cuki, nincs szex, akkor még bunkó. Mit árul ez el szerinted?
3/6 anonim 

válasza:

Nem mentél át hozzá "aludni" és azután bunkó. Elég egyértelmű. Nem lett szex, megsértődött. 95% hogy csak a szexre ment.
4/6 anonim 

válasza:

Egy kérdés a válaszadóknak.
Valóban ilyen egyszerű minden lány?
5/6 anonim 

válasza:

Nem mentél át d.gni, megsértődött.
6/6 anonim 

válasza:

Ja, csak akkor vagy érdekes, ha adsz is valamit. De csak addig és szigorúan akkor, amikor neki kedve van éppen.
Amikor elolvastad, amit leírtál, akkor sem esett le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!