Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ekkora hátrányból ismerkedni?
Harminckét éves nő vagyok, egy éve kezelt pszichiátriai beteg. A gyógyszernek, amit kapok, ismert mellékhatása a testsúly növelése. A betegségem előttihez képest 20 kg-t híztam eddig, és a dolog nem állt meg.
A betegség miatt 3 állást veszítettem egy éven belül. Jelenleg munkám sincs, ha szerencsém van, leszázalákolnak.
Hogy lehet így társat keresni? Az önbizalmam a béka feneke alatt van.

Próbáltam kevésbé erős gyógyszert szedni, ami nem hizlal, csak az nem volt olyan erős ugye.
Úgy alakult ki, hogy nagy stressznek voltam kitéve, és egy régebben meglévő tünetegyüttes felerősödött, és voilá, skizofrén lettem.
De értem, mit akartok mondani, hogy tegyem előbb rendbe ezt a súly dolgot, hát megpróbálom megint az enyhébb gyógyszert, hátha az segít. Köszönöm a normális válaszokat mindenkinek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!