Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy idősgondozó nővel?
Hát nem tudom, a stewardess és a vendéglátás után az idősgondozó volt a harmadik legnépszerűbb alibiszakma, amivel feltűnően csinos és fiatal lányok jártak ki még a covid előtt Svájcba, Hollandiába és Németországba.
Haverom húga is járt ki egy magyar családhoz, mert a nyelvet nem beszélte (érdekes amúgy milyen sok magyar család él ott kinn, szinte az összes fiatal lányt felszippantja... de abból is valahogy a dekoratívakat, idősebb (és SZAKMAILAG tapasztaltabb) egészségügyes ismerőseim után annyira nem kapkodnak meg papírt kérnek, de hiába, a fiataloké a jövő... és a dekoratívaké, szintén egészségügyis ismerősömet is a nyelvtudás hiánya miatt nem tudta egyetlen közvetítőcég sem elhelyezni, pedig még jutalékot is kaptak volna utána... bár lehet, hogy azért, mert kövér és szeplős.
Más lányok meg pikk-pakk találtak "idősgondozói" melót magyar családoknál... És olyan jó fejek voltak, hogy nem elég, hogy ilyen milliós nagyságrendet is megkeresett némelyik, de még a havi 1, de volt hogy 2 hazautat is álltak... Nem is vittek magukkal túl nagy bőröndöt, abban is csupa divatos ruhák, szőrmés top meg bőr blézer meg csomó harisnya és tűsarkú... Gondolom azért, mert ott úgyis kapnak munkaruhát. Meg gondolom a pici méretű tablettákat is könnyebb megfogni 3 centis műkörmökkel.
Szóval ezek után én sem firtattam különösebben, hogy milyen egy átlagos munkanap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!