Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy velem egykorú fiu nagyon tetszik. Már
találkoztunk amikor barátainkkal voltunk, egymásra
néztünk meg minden. Hogy tudjam meg h tetszem-e neki?
bőv. Lent
Ha érdekelnéd akkor már rég rád irt volna ...
2010. aug. 15. 14:40
2/13 A kérdező kommentje:
mindig rám néz... mosolyog ilyenek barátnőm megkérdezte hogy tetszem e neki ő meg nem írt csak annyit hogy omfgxd ebből most mit vegyek ki? :/
Fúú ez nehéz kérdés...hát..lássuk csak,mivel a barátnőd rákérdezett nála és nem adott konkrét választ és nemet sem írt akkor lehet,h érdeklődik irántad.Beszélgettek sokszor rád néz és mosolyog,ez is pozitív irányba tereli a dolgot.A tanácsom kerülj közelebb hozzá,beszélgess vele többet és figyeld meg,h beszélgetés közben a szemedbe néz-e.Ha kettesben dumáltok figyeld a pupilláját,h kitágul-e az a biztos szimpátia jele.De ha nem is tetszel neki barátok azért még lehettek:)
2010. aug. 17. 16:58
4/13 A kérdező kommentje:
rámerjek írni msnen?
gondoltam h ráírok d emikor feljelentkezik elmegy a bátorságom :/ugy akarom h szia bocs a mmultkoriért hát udod h elmondta barátnőm...de nem tehetek róla h éédes vagy... és akkor igy majd megy tovább a beszélgetés...mitgondoltok?rá írjak attól félek hogy hülyének néz majd megkérdezem tőle ha rámerek írni h teccek neked aztán ha nem akkoro modom h de barátok lehetünk? vmi iesmi...
Figyelj ne félj ráírni.Nyugodtan tedd meg hiszen biztos nem te leszel az egyetlen aki ráír és akkor meg egyéltalán nem feltűnő,mert neki nem kell egyből arra gondolnia,h fúú rámírt ez a csaj akkor most biztos bejövök neki.nem.Szépen ráírsz mint barát és jóötlet amit írtál h bocsánatot kérsz tőle a barátnőd helyében és majd valahogy alakulni fog tövább a beszélgetés.Bátorság az én barátnőm pont egy ilyen lehetőséget szúrt el.volt agy fiú rajta kívül mindenki köztük én is észrevettem,h bejön neki.a srác bejelölte myvipen én meg mondtam a bnőmnek vegye fel msn-en,de nem tette így felvettem én akit bese jelölt meg minden és ráis írtam és haverok lettünk,na képzeld el ha ezt a barátnőm teszi,ha nem is jöttek volna össze legalább barátok lettek volna.Hajráá szurkolok neked:D
2010. aug. 18. 09:32
6/13 A kérdező kommentje:
meg próbálok ráírni d enagyon félek xD
megkérdezem tőle majd hogy esteleg teccek neked csak 1 kicsit is? ha nem hát nem de kérlek őszintén válaszolj nem vok hsztis csaj nem fogok behisztizni csak kiváncsi vok:$mert sokan modnják h teccek neked:$ igy jólenne kb,? :/
Ez nagyszerű ötlet,de tényleg!!!:D Bátorság! és nézd mindennek a jó oldalát.Ha nem is tetszel neki barátok maradhattok és kereshetsz másik fiút,ha tetszel neki jöhet a randi:P
2010. aug. 18. 11:10
8/13 A kérdező kommentje:
bszéltünk nem tudtam megkérdezni tőle mert mire kérdeztemvolna mondta h mennie kellxd
deeee puszival köszönt .$ írta h naszia puszi .D
2010. aug. 18. 12:46
10/13 A kérdező kommentje:
beszéltünk msn-en
mindig beszélgetünk puszival köszön el midnig :Dés tök rendes^^
Kapcsolódó kérdések: