Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párkapcsolatban mennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyi az elfogadható találkozás?

Figyelt kérdés
Szerintem hogy péntek este átmegyek és vasárnap ebédig maradok, meg egy délutánt találkozunk, teljesen jó
2021. jan. 18. 13:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más. Nekem pl egy komoly kapcsolat azt jelenti, hogy együtt lakunk. Előtte inkább csak olyan járogatás. Van akik meg évek óta elvannak heti 1-2 találkozással, és tökéletesen elégedettek a kapcsolatukkal.

Az a baj, hogy más életszakaszban vagytok. Te még csak most kezdesz tanulni, a szüleidre vagy utalva, félig még gyerek vagy, most kezdődik majd a nagybetűs élet, a bulizások, az önállósodás. Ő meg már önálló, lehet össze is költözne. 6 év alapvetően nem nagy különbség, de így még igen.

2021. jan. 18. 14:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Amennyire a két félnek igénye van. Nekem ez így teljesen elég lenne, de másnak heti 6 nap se elég. A lényeg hogy a pár két tagja egyetértsen, külön en örök konfliktusforrás lesz ebből.
2021. jan. 18. 14:11
 13/20 A kérdező kommentje:
Ès ha orvos akarok lenni vagy ápoló vagy légutaskisérő és éjszakás leszek? Az apám Münchenbe járt ki kéthetente és ott töltött egy hetet, mert a munkahelyének ott volt az anyavállalata. Az anyámmal 20 éve házasok, eszébe nem jutna anyának azt mondani, hogy nem mehetsz el egy teljes hétre
2021. jan. 18. 14:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a tini gondolkodás, hogy nem a pároddal ülsz le ezt megbeszélni felnőttként, hanem itt irogatsz és még meg is sértődsz a válaszolókra...

Amúgy meg tényleg mindenkinek más. Mi pár hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt vagyunk, lassan 10 éve, közös vállalkozás home officeban, szóval gyakorlatilag 0-24-ben együtt. Ugyanannyi idősek voltunk, mint most ti. Én is ugyanígy egyetemet kezdtem stb. Az egyik barátnőm meg hetente párszor átmegy a pasijához, nekik az a kielégítő.

2021. jan. 18. 14:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

De most ezt miért nekünk írod? Nekem pl nem férne bele amit apád csinál, úgyhogy nem jönnék össze ilyen foglalkozású emberrel. Az éjszakai műszak azért elég más, az belefér.

Te meg mivel egyetemre mész, gondolom már tudod, hogy egészségügyis vagy stewardess akarsz lenni...

Beszéld meg a csávóddal, nincs egyetemes válasz.

2021. jan. 18. 14:16
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem a gyakorira futottak sirni, de amikor megprobaltam vele szembesíteni, csak azt mondja, hogy ő mit SZERETNE.
2021. jan. 18. 14:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te is megmondod, hogy te mit szeretnél. Ha ezek eltérnek egymástól, akkor szakíts. Semmi értelme ilyen fiatalon szenvedni egy nagy eséllyel amúgy is halálra ítélt kapcsolatban.
2021. jan. 18. 14:20
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy én mit szeretnek. Ha az üzlet hétkor zár akkor logikusabb hazamenni, ami 5 percre van tőlünk mint gyorsan at buszozni a varos másik végébe. Vagy ha tanarhoz megyek és a tanár csak estere tudott idopontot adni akkor sajátítjam ki a szobajat?
2021. jan. 18. 14:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
De, pontosan arról van szó, hogy te mit szeretnél. Nem szeretnél este átbuszozni hozzá. És ez rendben van, nem vagy emiatt rossz. Én pl. inkább átbuszoznék a barátomhoz, de az meg én vagyok. Lehet, hogy az ő érzelmei olyan erősek, hogy felülírják a logikát. Lehet, hogy szívesen mondaná, hogy kimegy a szobájából amíg tanulsz, csak legyél ott. És ezzel nem kisajátítod a szobáját, csak találtok egy megoldást, ami mindkettőtöknek jó.
2021. jan. 18. 14:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó.
2021. jan. 18. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!