Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik találkozó jelenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik találkozó jelenti nálatok azt, hogy valószínűleg szeretnétek kapcsolatot az illetővel?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rutinos a randizásban. Ismerkedek valakivel, már a harmadik találkozó következik.

Én úgy vagyok vele, hogy már második találkozóra is csak olyan emberrel megyek, aki szimpatikus volt az elsőn.

Most adott ez a férfi, akivel már harmadjára fogunk találkozni.

Szimpatikus nekem, jók voltak a találkozók, viszont nem érzem, hogy bármi kezdene kialakulni bennem.

Szerintetek ez még változhat?

Illetve szerintetek, ha ő már harmadik találkozóra hív, akkor én megfogtam őt?

Eddig egy kapcsolatom volt, de az kicsit más volt, mert látásból "ismertük" egymást, már akkor is tetszett nekem, így teljesen máshogy viszonyultam hozzá a kezdetektől.

Ezzel a férfival interneten ismerkedtem meg. Nem tudom, érdemes - e még várni, hogy kialakul valami bennem. Az esély meg akartam/akarom adni neki, de az ő idejét sem szeretném rabolni, nem szeretném, hogy nagyon beleélje magát, ha nekem esetleg nem menne.

Hányszor szoktatok találkozni valakivel, mire meg tudjátok ítélni, hogy szeretnétek-e komolyabb szintre lépni?

Ha eddig nem jött az érzés, már nem is fog?

Kicsit csalódott vagyok, mert rendes, udvarias férfiról van szó, az érdeklődési körünk is hasonló, de úgy érzem, nincs vonzalom részemről. Érdemes még találkoznom vele és várni?

2021. jan. 14. 05:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk a harmadiknál volt ottalvás és sex, a negyediktől már egy pár voltunk.
2021. jan. 14. 05:23
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Nemtudom én kommunikálni szoktam
2021. jan. 14. 05:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van hasonlo. De belőlem azert nem jön semmi mert olyan unalmas lightos lagymatagok a találkozásaink hogy egyszeruen nem érzem mégis mi kötne bennünket össze.

A srác olyan mintha asszexuális is lenne.

Beszelgetunk elvagyunk es nem törtenik semmi, nincs egy "forróbb" helyzet sem, meg sem csókol, fizikailag nem közelit, csak online rizsa van. De az folyton.jo reggelt szívem, imádlak meg stb. Küldjek szexi képet.(nem küldök mert en nem online akarok közelebb kerülni)

Szóban mégcsak hasonlok sincsenek tőle.

Személyesen teljesen idegen még mindig(ugyanolyan a 10.találkozo mint az első),közben honapok teltek el.

Én csak tartogatom őt mert amugy ahogy arra sincs indokom miért járjak vele, ugyanugy arra sincs, miért lépnék le.

2021. jan. 14. 05:51
 4/12 anonim ***** válasza:
*nekem a 2. találkozokon altalában már eldől az hogy én akarom az illetőt. Csak epp ha ő nem akar akkor mindegy én mit gondolok
2021. jan. 14. 05:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Az elsőnek úgy indulok neki, hogy akarok valamit. Ha nem így tennék, nem lenne értelme a találkozónak. Aztán a találkozókon úgyis egyre jobban megismerem. Hamar le lehet szűrni, ha mégsem akarok semmit (kiábrándultam), vagy ha a csaj nem akar, vagy nem úgy áll hozzá a dolgokhoz.
2021. jan. 14. 07:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3-4. randin már többnyire történik csók vagy valami, onnantól kezdve meg már egy pár vagytok, nálam ez így szokott működni. Viszont nálam olyan is volt, hogy még be sem mutatkozott, de már szinte egy pár voltunk, pedig senki sem szólt bele, tehát nem ilyen középkori szervezett dolog volt :D

Legutóbb pedig a második hullám előtt volt két randim valakivel, de barátzóna lett belőle. Év végén viszont mégis találkoztunk még kétszer. Akkor ebből már sikerült kilépni, de mégsem nagyon történt semmi. Én egy kicsit nyomultam, utána meg vártam, hogy ő is lépjen valamit, na azt azóta is várhatom...

2021. jan. 14. 07:45
 7/12 A kérdező kommentje:

nem történt még köztünk semmi, a legutóbbi találkozón búcsúnál megölelt.

nem tudom, mi tévő legyek, kialakulhat-e még bennem valami, vagy inkább hagyjam..

2021. jan. 14. 07:48
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Vedd ugy hogy addig is van kivel mit csinalni amikor nincs jobb
2021. jan. 14. 08:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Második randin már elválik, hogy lesz e több
2021. jan. 14. 08:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Első randira akkor megyek ha tudom hogy akarok kapcsolatot(es a másikon is ezt érzem).

Ha nincs semmi vonzalom akkor nincs második randi mert minek, azt tudom elsőre van e kémia vagy sem. Első randin ha nincs csók akkor azértmert vonzalom sincs.

2021. jan. 14. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!