Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire gondol egy 30-40 körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondol egy 30-40 körüli nő, ha egy 40 éves férfi első randin azt mondja, hogy még a szüleinél lakik?

Figyelt kérdés

Van stabil állásom, van kocsim, van egy pici megtakarításom (1 M), káros szenvedélyektől mentes, sportos életmódot élek, nincs adósságom. Tudom, hogy nagyon gáz ez az élethelyzet, éppen ezért szeretnék rajta változtatni. Még soha sem vittem haza lányt bemutatni a szüleimnek, lehet azt hiszik meleg vagyok, pedig kizárólag a lányok érdekelnek.

Későn érő típus vagyok, most érzem azt, hogy eljött az ideje a társkeresésnek. Korábban más célok motiváltak, nem ez volt a legfontosabb. Megtanultam a kereskedelemben, hogy minden a tálaláson múlik. Hogyan lehet mindezt elmondani úgy, hogy ne süssék rám a mamahoteles megbélyegzést? Elsősorban a hölgyek segítségét szeretném kérni, mit gondolnak minderről? Negatív kritikát kaptam már éppen eleget!

Köszönöm!

2021. jan. 10. 13:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az első komoly kapcsolat 40 évesen??

Szerintem gáz.

Nem hiszem el,hogy nem lett volna korábban is igényed egy érett, normális kapcsolatra!

Amúgy amit leírtál, tényleg példás, és elismerem, hogy tényleg nem egyszerű ma mindezeket összehozni úgy, hogy az ember ne fulladjon bele az adósságba.

Azt kérdezném meg Tőled, hogy igazából nem társadalmi vagy a szüleid nyomására szántad el magad a társkeresésre?

Megmondom őszintén, ha a társkeresőn a pasi ezt mondta volna tuti azt gondoltam volna, hogy valami miatt defektes.

Kérlek ne vedd rossz néven, amit írtam,ez csak egy vélemény.Bízom benne,hogy megtalálod a hozzád illő normális társat!

N/40.

2021. jan. 10. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy elítéllek. Nem figyelted? Első körben megkérdezném az okát, attól függően ítélkeznék vagy sem.

2021. jan. 10. 21:45
 13/18 A kérdező kommentje:

Jól látod, valóban defektes vagyok, vagy ha úgy tetszik, deviáns!

Magával ragadott az alkotás öröme. Még általánosba jártam, amikor megtetszett a fával való munka. A technika tanárom bolondított meg ezzel, mert mutatott néhány különleges bútort, meg dísztárgyat, amit fából készített. Már akkor tudtam, hogy én is szeretnék ezzel foglalkozni. Sajnos, nem ez a munkám, így megmaradt hobbinak. Tudod, amikor csináltam egy komplett szekrénysort, vagy egy konyhabútort, jól esett gyönyörködnöm benne. Jól esett, amikor megmutathattam valakinek, hogy látod, ezt mind én magam csináltam. Ez az alkotás öröme!

Mint fentebb írtam, bizonyos értelemben deviáns vagyok, hiszen a korombeli haveroknak már szinte felnőtt gyermekeik vannak, nekem pedig még semmilyen sincs, pedig nagyon szeretnék! Ezt nem társadalmi nyomás, vagy szülői cseszegetés miatt érzem (Bár az is van bőven, de nem ez a fő motivációm!), hanem mert így érzem helyesnek!

Amikor 20 évesen el kezdtem dolgozni, hoztam egy döntést, hogy én erre gyűjtök. Persze, hogy szerettem volna komoly kapcsolatot, de ismered a mondást? "Egy fenékkel egyszerre csak egy lovat lehet megülni!" Lehet, hogy rosszul döntöttem, de most szeretném kiköszörülni úgymond a csorbát az életemből!

Egyébként nem vettem rossz néven sem tőled, sem mástól, hogy leírtad az őszinte véleményed!

Éppen ellenkezőleg, mindig is tisztelettel tekintettem arra, ha valaki őszinte volt hozzám, mert ebből lehet tanulni!

2021. jan. 11. 17:28
 14/18 A kérdező kommentje:

És most, hogy tudod az okát, hogyan ítélsz meg?

Változott valamelyest a rólam kialakult véleményed? (Őszinte választ kérek!)

2021. jan. 11. 17:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen megfogalmaztad a gondolataidat!

Biztos vagyok benne, hogy tényleg megtalálod a hozzád illő társat!

Abban is biztos vagyok, szép, igényes munkák születnek a kezeid között!

Mert aki ilyen tisztelettel, alázattal beszél a szakmájáról, az tuti hogy jól dolgozik.

Visszavonom a defektes jelzőt ünnepélyesen.

Inkább úgy fogalmazok, hogy magadnak való vagy, de nincs ezzel semmi baj!

Sikerülni fog!

Csak ne dőlj be a nőknek!

Üdv: 11-es voltam!

2021. jan. 11. 19:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Így nem a szüleivel élő 40 éves férfit látnám első sorban, hanem egy olyan embert, aki tudja, hogy mit akar, és van kitartása azt elérni.

2021. jan. 11. 19:06
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2021. jan. 12. 15:23
 18/18 anonim ***** válasza:
A prostituáltakat kivéve minden más nő el fog utasítani.
2021. ápr. 3. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!