Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lehet több?
Sziasztok,
El vagyok bizonytalanodva egy kicsit és kérnék külsős véleményt. Megpróbálom jól összefoglalni.
Karácsony előtti héten randiztam egy 33 éves férfival először. Azon a héten 3x találkoztunk, harmadik randin lefeküdtünk. Utána kb 2 hétig nem találkoztunk, mert ő is meg én is vidéken voltunk (karácsony, újév), majd amikor visszajöttünk, aznap este találkoztunk (ez a hét eleje), meg még szerdán.
Kicsit úgy érzem, nem olyan hű de lelkes. Keres, de néha eléggé szűkszavú, vagy kedvtelennek tűnik. Élőben baromi jókat társalgunk, nevetünk, a ranik mostanában vagy sétálósak, vagy egyikünknél van.
Megpróbáltam megkérdezni egyenesne, hogy mit szeretne, azt írta, hogy nála az érzelmek lassan alakulnak ki, nehezen lesz szerelmes, illetve egy picit zavarja a magasságom (ő kb 4-5 centivel alacsonyabb).
Szerelmes én sem vagyok, de vele szívesen megpróbálnám idővel komolyabban, sokminden passzol és én látok benne jövőt. Szeretni, mint embert nagyon szeretem már most is.
Szerintetek csak türelmetlen vagyok, vagy valóban nem lehet meg az a bizonyos plusz a másik oldalról? Nem volt még ilyen szituációm az életemben.
32N

Online nem annyira szeret kommunikálni, de ha személyesen jók vagytok, akkor kár izgulni.
Alakulnak a dolgaitok az a lényeg.
Harmincas éveitekben meg ne várj tini szerelmet, ilyenkor már megfontoltabb az ember.

Ez az legjobb a mai világban, hogy hamarabb van szex mint szerelem.
Ha valaki ismeri egy kicsit a kémiát akkor tudja, hogy 18 hónap után elmúlik a rózsaszín köd aztán ott marad a semmi ha nincs szerencsétek. Mert a szex olyan hormonokat szabadít fel amitől azt érzed megjöttél.
Ezt kellene az iskolában bioszon hozzá tenni a felvilágosítás mellé nem a kotont és akkor kevesebb elb@szódott fiatal lenne a világon, meg kevesebb tönkrement kapcsolat.
Lehet, hogy nála később alakul ki. Ha élő szóban jól elvagytok akkor jobb lenne telefonon beszélgetni esetleg pötyi helyett, nem gondoltál rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!