Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kezdjek egy olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek egy olyan lánnyal aki azt szereti ha alázzák és uralják, hogyan uralkodjak rajta?

Figyelt kérdés
Hogyan műkodik egy ilyen kapcsolat?

2021. jan. 8. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt? Az előző kapcsolataiban hogyan élte meg ezt?
2021. jan. 8. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem volt még ilyen kapcsolatom. Nem volt dolgom még ilyen tipusú lánnyal. Nem tudom hogyan kezeljek egy ilyen helyzetet és kapcsolatot, nem tudom, hogy hogyan uralkodjak.
2021. jan. 8. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadtól nem megy, akkor szerintem ne erőltesd. Nem való mindenkinek az ilyen.
2021. jan. 8. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el szépen, nem illetek össze.

Ezt vagy érzed, és te is vágysz rá, vagy nem fogod tudni eljátszani, mert téged nem izgat. Kicsit olyan, mint mondjuk melegnek lenni. Már kiskamaszként érzed, hogy mire vágysz, csak nem bdsm-nek hívod. Azt se tudnád megjátszani, hogy a fiúkat szereted, vagy nem öltöznél a kedvéért női ruhába. Ne akarj a kedvéért dominánsnak tűnni, nem fogod élvezni, nem érted, hogy ebben neki mi izgató, és egyikőtök se lesz boldog.

2021. jan. 8. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
nyomjad neki a bdsm-t, de ne úgy mint az a szürkecsávó, hanem keményeeen
2021. jan. 9. 23:39
 6/6 anonim ***** válasza:
A lány nem beszélt arról, hogy az előző kapcsolataiban ez hogy működött?
2021. jan. 10. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!