Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó lépés lenne ebben a helyzetben mással is elmennem randiznom/taliznom?
Sziasztok. Megmondom őszintén picit "felpaprikázott" egy szituáció.
Van egy srác aki egyetemen volt csoporttársam 2 éve és már akkor is szimpi volt, csak kapcsolatban voltam, és vége lett a dolognak.
Valahogy úgy alakult hogy ismét egymásra találtunk. Én a belvárosban élek a családommal, és időközben kiderült hogy a covid és sok más miatt (mivel itt koleszos volt) visszament vidékre, az ország túlsó felére.
Ennek ellenére akkora volt a szimpátia hogy mégis megoldottuk hogy randizzunk, mert egy ismerősének volt egy lakása amit kölcsön is tudott kérni, de persze nem első alkalomra aludtunk együtt, de kb két hetente vagy 1,5 hetente megoldottuk a találkozókat, eddig ebből 8 volt.
Nem mondtuk ki még hogy járunk mondta hogy ő se biztos benne hogy fenntudnánk-e tartani egy távkapcsolatot, ráadásul azért is bizonytalan minden mert lenne külföldre egy beigért többhónapos melója és ha a covid ellenére kimehet (ami még most dől el) lehet nem kéne fájdítani a helyzetet azzal, hogy már a kapcsolat elején ilyen sokáig nem talizunk.
Szóval igazából nem vagyunk együtt de mégis, de hivatalosan nem, nem tudom fura a helyzet. 2 hete nem tudtunk találkozni, mert a covid miatt nem tud dolgozni, nem talál nagyon máshol munkát a végzettségével, a családjával él, de már kezd a spórolt pénze is fogyni, és az anyagiakra hivatkozva mondta hogy nem fér bele neki a tali (utazási ktsg, kaja és egyebek), pedig felajánlottam hogy nem várom el hogy mindent ő fizessen, én szívesen beleadok amennyit kell mert nekem most jobb az anyagi szitum, de büszkeségből elutasította, pedig hozzánk is hívtam, de csak hajtogatja hogy nagyon látna így meg úgy meg hiányzom, de nem tudja a helyzete miatt mikor tudunk újra talizni. Kicsit ilyen "nesze semmi fogd meg jól". Pedig olyan opciókat találtam ki aminek nem lenne akkora nagy anyagi vonzata.
Nem tudom most mi van, mert nem is minden nap beszélünk, és kicsit a nagy szavak ellenére azt érzem csak én próbálok megoldásokat találni.
Szerintetek túl hisztizem? Közben az is ott van, hogy
még korábbról beszélek egy sráccal aki talira hívott és amúgy szimpi , és nem tudom ha csak úgy elmennék egy talira az így kitolás lenne vagy szemétség- bár nem járunk, szóval nem hiszem, csak egyszerűen meguntam hogy mindig én próbálok ötletelni, meg hogy itt több hetet kell várni a történésekre, és hogy már 2 hete levagyok pattintva azzal hogy nincs pénze találkozni..
szerintetek? Pedig am. nagyon odalennék érte, de úgy érzem hogy nem tud előbbre haladni ez az egész és inkább ő miatta
23L

“..és hogy ne számoljak most vele, éljem az életem..”
Amikor aktuális leszel nála, majd akkor keresni fog, amúgy meg nem. Hanyagolnám a pasit helyedben.

Le vagy rázva.
Ne számíts vele, elég egyenesen megmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!