Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen érzés rámászni egy nőre amikor az hezitál?
10.-nek.
A férfiak agya rá van állva a nemi erőszakra??? Ezt a családod férfitagjai alapján mondod? Nem mindenki olyan, mint apád.
Tehát, ha egy házibuliban egy félrészeg csaj rámmászik, mikor én nem is akartam amúgy megdugni, de annyira nyomul, hogy végül mégiscsak megdugom, akkor meg lettem erőszakolva? :D
Ezt ti tényleg komolyan gondoljátok, b-szki? :D
13 Te egy troll vagy xd
Nem csak az a nemi eroszak, amikor kapalozva, sirva ellenkezik a csaj, lol. Az is eroszak, amikor nincs kedve, de belemegy MIATTAD, nem maga miatt. Rengeteg ilyen tortenik pl parkapcsolatban, mert a no azt hiszi, hogy kotelessege lefekudni a parjaval barmikor, amikor az akarja, es nem all le a nyomulassal. Nyilvan ez utobbival nem kell rendorsegre rohangalni, plane ha a no sajat maga megy bele vegul az unszolas miatt, de attol meg az. (Nem arra gondolok, amikor ugy tesz valaki, mintha akarna o is, hanem arra, amikor a csavoka nem ert az elso nembol, sem a nyolcadikbol es a no inkabb lefekszik vele vegul.)
14.-nek.
A PÁROM dolga, hogy szexeljen velem. Ha nem akar, semmi gond! Csomagoljon vagy engedjen mással!
"A férfiak agya rá van állva a nemi erőszakra??? Ezt a családod férfitagjai alapján mondod? Nem mindenki olyan, mint apád."
Ez sajnos így van, minden férfi agya így működik. Itt is van pár őszinte férfi, aki beismeri. Aki nem ismeri be, az csak csinálja, aki meg nem csinálja, az azt kívánja, bár lenne töke, hogy csinálja.
"Akármilyen fura is én egy vonzó lányt sem vonszoltam el és erőszakoltam meg"
Ezért mondtam, hogy aki nem csinálja, az vágyik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!