Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy a másik fél azt mondja, többet érez mint barátság?
Figyelt kérdés
Elsősorban férfiaktól kérdezném, hogy ezt náluk mit jelent ha ezt mondják?2021. jan. 6. 20:58
11/23 anonim válasza:
Úúúú bakker. Inkább hagyjuk! Azt jelenti hogy innentőől kezdve folyamatosan dugna, de ne terheld őt napi szinten. Ha feláll neki, majd jelentkezik. Nő létedre elég lúzer vagy hallod-e!
12/23 A kérdező kommentje:
Miért volnék lúzer? Szerintem az a lúzer, aki nem tud egyenesen, nyíltan beszélni. Egyébként amit mondasz, az azert sem állja meg a helyét, mert minden nap aktívan kommunikálunk.
2021. jan. 6. 22:53
13/23 anonim válasza:
A szerelem kialakul és ott még nem tartotok, a barátságot meg már elhagytátok.
Vonzódik hozzád, szeretne a közeledben lenni, de nem akar nagy szavakkal áltatni.
14/23 anonim válasza:
Ez az az érzés, ami még kevesebb, mint szerelem, se több, mint barátság.
15/23 anonim válasza:
Ha szerelmes beléd az illető, ha vonzónak talál, ha el tudna képzelni párkapcsolatot, ezt akkor szokták mondani.
17/23 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm, akik meg lebutáztak azok smnem engem minősítettek hanem saját magukat. Olvassanak az ilyenek vissza: voltak akik azt írták dugna, más hogy csak dugna, más pedig megint uj variációt írt. Ezek szerint mindenkinek mást jelent ez, de hát a buta én vagyok....
2021. jan. 7. 07:35
19/23 anonim válasza:
Szerintem tőle kérdezd meg mit jelent mert itt azt senki nem tudja.
20/23 A kérdező kommentje:
Senkinek sem ugyanazt jelenti ahogy látom, de a személyeskedés az megy egyeseknek.
2021. jan. 7. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!